Hahaha arabanın km kesin yarıya indirilmiş:D
Printable View
V60R-Design
V60Advance
Connecting site...
Connecting site...
ulan biz orjinal dizelini 27 ye veremedik.adamın 5 parça boyalı hasar kayıtlı arabaya istediği fiyata bak.çok bekler o rakama.
Connecting site...
beyaz + stil paket + skydome = 10 numero kombinasyon.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66768449/detay
o konuda yalnız hakkaten cılkını çıkartanlar var başınıza geldimi bilmiyorum tabi , lakin gelse muhakkak sizde öyle yazarsınız :)
adam çıkıyor senden 40-50km uzaklıkta bir yer söylüyor, işini gücünü bırakıyorsun ta kalkıp oraya gidiyorsun, daha sonra gittiğin yer bi bakıyorsun tofaş , samara ve broadway ler yapan bir eski toprak amcamız,sen adama gösteriyorsun Volvo s60 :D manyak manyak arabayla teste çıkıp aptal saptal testler yapmaya çalışıyor filan , sonra kalkıp motordan bi şıkırtı geliyor ama bakmak lazım diyor :D sonra sen dönüyorsun evine küfürler içinde , yada bir tanesine gitti, ondan onay alınca , birde arka sokakta bilmemne abi var onada bir danışalım diyip hadi bir yere daha gidiyorsun, bakmayın hakkaten zor iş bunlar, başa gelmeden anlaşılmaz :icon_tup:
Kesinlikle katılıyorum.. :icon_tup:
Her araba sanayiye götürülüp ordakilere gösterilmez..
Dediğiniz gibi benim kullanırken kıyamadığım aracıma, adamlar zorlayacam diye cılkını çıkarıyorlar.. Yok dip gazlar, seri kullanmaya çalışamalar, sert vites geçişleri felan.. İçim gider öyle durumda.. :ofk:
valla sen kendi adına haklısın. ama piyasa o kadar boktan ve salak insanla dolu ki yapacak birşey yok.
ama bir araba satıcaz diye trafiği olmayan memlekette bile işini bıraktın. gittin-gaz yaktın. arabaya baktırdın minimum 2-3 saatin gidiyor,
ve sonunda vazgeçiyor? napayım 20 lira parasını alıpta masrafımımı çıkartayım? işimden olduğum vakitemi acıyayım?
alıcı adam, hakikaten alıcıysa verir ustasının yevmiyesini baktırır. sonra beğenirse bakmaya sanayiye çektirir,bence.
Bakalım aklınızda nasıl bi bayan profili canlanacak ! :D
Connecting site...
Genelde satacağım zaman aracın yetkili servisine gidiyorum, alıcısıyla orada buluşuyoruz. Zaten alacak adama servis dökümünü de hazırlamış oluyorum. Daha da kimse üstüne sanayide gezdireyim demedi bugüne kadar.
Connecting site...
Sesi gerçekten çok iyi..
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6586930/detay/
hayırlı işler :D
bmw ci arkadaslar yada pıyasasını bılenler yorumayabılırlermı acaba pıyasası nedır doluluk ıyınıdr satarı kolaymıdr cuma gunu ızmırden gıdıcem bakmaya
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62097017/detay
renk:icon_tup:
Ben hayatımda böyle bir şey görmedim yemin ederim. Odamda sigara içmem normalde, yaktım bi tane.
Acura NSX Only 2 209 Miles | eBay
Connecting site...
Sebebi neydiki :D
Evet yorumlari alalim daha gormeye gidemedim ama sahibi aracin guveniyor alinabilme ihtimali yuksek :D
Connecting site...
Oda duruyorda bu 320 daha isime geliyor dedigin gibi resimlerde biraz yorgun ama sahibi telefonda cok guveniyordu aracina bu yuzden yakindan gormek istiyorum resim yaniltiyor bazen
:D :D
Connecting site...
dipdiri maşallah 16 seneye 190.000 hiç bişey ama kafa kurcalıyor işte
km sorun değilde o paralara yüksek model alırım :)
Alın şu C30'u işte :D