Bu ara bunlara sardım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26817986/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9677355/detay#
Kırmızı olsan yıkım olursun...
vergi yükleri ve fahiş etiketlendirmelerle piyasanın ne hale geldiğini, zaman zaman gezdiğim ve gördüğüm fiyatlarla aktarıyorum sizlere. aşağıdaki araçların hepsi genelde dizel, 1.6 motorlu ve full donanımlı versiyonlardır:
208 56.000 tl
nissan qashqai 80.000 tl
a1 102.000
fiat bravo 60.000 tl
jetta 80.000 tl
ceed 68.000 tl
1 serisi 124.000 tl
c-max 78.000 tl
corolla 72.000 tl
clio grandtour 55.000 tl
bu fiyatları gördükten sonra "yahu şu araç şu para eder mi?" derken iki kere düşünmek gerekir artık. mesela ben full+full ds5'i 80.000'e alırken çevremdekiler "yaa o arabaya, o citroen'e o kadar para verilir mi?" gibi afra tafra yapıyolardı. ne yalan söyleyim, ben de bazen bazı modellere demişimdir, "yahu şu kadar para sayılır mı şu araca?" diye. ne araçlar ne fiyatlarla satılıyor sevgili biraderlerim görüyoruz...
not: ben bu mesajı niye yazmış bulundum onu da anlamış değilim.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
fatıh sen asıl audıye bak 25 bın otv 24 kdv var 110 bınlık arabada
dun passat cc ye baktım 80 bıne 1.4 160 ps verıyor otvv 20 bın lıra![]()
vallaa ne yapacaz bilmiyorum abi. 3-5 sene sonra orta halli dacia'lara 50.000 lira bayılacakmışız gibi geliyo.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
ikinci el araba alın sizde kasmayın boşuna sıfır alıcam diye.. hayatımda ibr kez volvo s40 mı sıfır aldım satarken ettiğim zararın haddi hesabı yokdu bir daha sıfıra tövbe ettim.. hoş şirkete e90 ıda sıfır aldık ama şirket ödedi cebimden çıkmadı cebimden çıkana bakarım şahsen.![]()
ikinci elde gırtlağına kadar dolu araçlar kaliteli elit araçlar ne fiyatlara satılıyor zaten bu konuda paylaşıyoruz sık sık.. araçda temiz bakımlı oldukdan sonra kronik sorunlarıda zaten bellidir artık kaç yıllık araç yaptırılır binilir.. bu gün sıfır deri 1500 tl komple aracı elden geçirt bir megurasa sok hepsi toplamda deride dahil olsun 3-4 bin tl .. sıfır gibi binersin araca..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
devlet vergisi yetmezmiş gibi firmalarda zam üstüne zam b segmenti araçlara bak 6binlere yaklaşıyor hatta 100bin olanı var.
merakımdan audi ingiltere sitesine girdim. 2.0 tdi a1 konfigure ettim hemden s line pakettenin üstü olan black line seçeneği ile. ne donanım bulursam koydum araca. süet kontrol pakedinden spor deri koltuklarına kadar. fiyat 28,625 sterlin bugünkü kur ile 84,853 lira yapıyor. Tr deki aracın daha ucuz motor seçeneği ve koyduğum donanımların yarısının olmadığını düşünürsek hem devlet hem elin oğlu iyi kazıklıyor bizi..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
2008 bmw 320d 177 bg olanların kronik bir sıkıntısı var mı ? Dikkat edilecek noktalar neler alırken ?
düşündüğüm araç 105 bin km de ...
piyasası ne durumdadır kaç lira civarında almak gerekir ... ikinci eli canlı mıdır ?
sunroof , xenon , ışık paketi gibi donanımlar var araçta ... katlanır ayna yok sadece ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31764526/detay
İnsan böyle bir arabayı neden satar ki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)