Kartalın bagajdaki yazılarımı silinmiş banamı öyle geliyo ?
toyota ezmiş abd satışlarında model bazındao liste ne kadar güncel bilmiyorumda geçen yine okumuştum bir yerde toyota liderlik almış filan
![]()
o liste 2012 nin listesi kaynak altta yazıyor sağlam zaten fabrika satış verileri ve amerikan data bilgilerini veren kurummu öyle bir şey2013 ün hazirana kadar olan verileride varda yıl bitmedi yanıltıcı olur yıl bitmeden ama o listeyede bakdım 2012den çok farkı yok aynı hemen hemen..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
amerikan pazarı çok tuhaf gerçekten. avrupa'da yüzüne bakılmayan araç orada ilk sırada. tabi onlar için sorunsuzluk ve garanti süresi en önemli kriter. bu yüzden japonlar kasıp kavuruyo abd'de. japonların ömürlük ve sorunsuz araçlar üretmesine hayranım. tasarımları da şöyle kendilerine özgü ve güzel olsa belki japondan şaşmazdım. fransızlarda ise tam tersi; tasarım güzel, arıza çok.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
arkadaş mercodan vazgeçemiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25953119/detay
@darkmoon, bazen fikirlerimiz çakışsa da birçok konuda bakış açını ve otomobiller hakkındaki düşüncelerini seviyorum.
arkadaşlar bu araçta boya hakkında yazılanlar doğru mudur sizce? kapı kolları falan gövdeye boyanmış bilemedim. aşırı temiz duruyor ama bi yandan da sanki bi samanaltı varmış gibime geliyor. antep'te, 122.000'de, boyasız ve pırıl pırıl 190e, ne biliyim... yoksa lpg ile mis gibi binilir mi ne dersiniz? abim böyle bi araba arıyordu, ona istinaden soruyorum.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
japonlar ve koreliler dürüst olduklarına inandırıyolar tüm dünyayı. garanti süreleri ve müşteri memnuniyetleri bunu açıkça gösteriyor. tamam amerika pazarı tek başına ölçü değil ama mesela bi camry ya da accord 50.000 değil, 100.000 değil; 400.000 civarı satmışlar, yuh yani. demekki memnuniyet had safhada, helal olsun.
bu arada legend'in camry'den çok satmasını beklerdim. harbiden içi de dışı da manyak bi araç. camry çok tipsiz ve ruhsuz, akıl işi değil amerika'da hemen her yıl en fazla satan araç olması...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
bende öyle eski kafalı biri değilim ama eskilerin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum bana ceviz ağacından hakiki %100 deriden plastiğin az metal krom ahşap masif ağacın çok daha fazla kullanıldığı bir araç gösterebilirmisiniz yeni araçlardan yok kalmadı olanlarda çok üst sınıf 150 bin euro 200 bin euro çıtasında gezinen araçlar...
yeni nesil araçlarda ahşap diyor bakıyorsun bildiğin plastik yada kaukçuk ama touch and feel olayı harika yapılmış ona laf yok dokunduğunda ahşap sanırsın.. deri diyor suni yari deri petro kimyadan yapılmış ürünler v.b ..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Donanımı güzel
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32410338/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)