manuelden cok sıkıldın abi heraldeotomatik araba sürdüm bi kaç kere bi kerede kıbrısda sağdan direksiyon sürmüştüm vites attırmak için debriyajı arıyodum
![]()
manuelden cok sıkıldın abi heraldeotomatik araba sürdüm bi kaç kere bi kerede kıbrısda sağdan direksiyon sürmüştüm vites attırmak için debriyajı arıyodum
![]()
valla otomatiğe yeni geçdim desem yeridir arada bir yıllar önce e200 maceram olduda kısa süreli oda tam aksine otomatik diye satmışdım o zamanlar3-4 yıllık bir geçmişim var otomatikle ondan öncesi herhalde nerden baksan 13-14 yıl manuel kullandım
en son manuel a5 coupe vardı onuda verdim manuel sayfasını kapattım..
otomatik büyük keyif büyük rahatlık heleki istanbul trafiğinde anlatılmaz yaşanır..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aslında eski tip tork konvertorlülerde de bizde motor hacimleri hep düşük olduğu için otomatiklerde... tork konvertörlü olmasından ötürü zaten bir performansdan torpüleme var birde düşük hacim iyicene süründürüyor aracı 1.6/2.0 da falan..
2.5 ve üstüde güzel gidiyor ben eskilerden 4 kapı vectra b 2.5 sürmüşdüm sağlam gidiyordu araba koltuğa yapıştırıyordu![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
herkes arabasına istediği fiyatı biçer tartışılmaz tabi ama 15 yaşında peugeot için 23000 TL çok abartı bence
yandım bittim kül oldum bu arabaya ya
Saab 9-3 1.9 TTiD Aero 2008 Model 69.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 134257832
Sirf baslik icin alasim geldi
Mazda 323 F 1.6 1992 Model 9.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 135581463
ml270 cdi hakkında yorum alabilirmiyim
duşunduğum araç
2003 Mercedes - Benz ML 270 CDI 52.850 TL Galeriden satılık ikinci el - 135098923
fiyatına bakmayın çok çok daha altına alıyorum ben
sadece sol onden ufak bir tıklatması var tampon far vs ağır bakımları yapılmış
araç hakkında bilgim yok dün biraz inceledim keyfi olarak içinin derisi direksiyon koltuklar yenilenebilir başka ihtiyacı yok
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)