SArının durum boyle olur moruk ahuauhahuauh
http://inciswf.com/ehptp2rx.swf
SArının durum boyle olur moruk ahuauhahuauh
http://inciswf.com/ehptp2rx.swf
Tango-1 never dies.
Brazzers sticker'ı sipariş ettim M.A.D'den
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Titreme kısmı doğru ama aksiyon yok![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
407 denmiş onurun 407'den baz alarak soyluyorm chipi görünce bc ye göre yakıt kemiksiz istanbul içi 2lt indi(Alper abi mıncıkladıktan sonra gerci baba kullancaksa cok dert degil ama efsane gidiyodu) sürücü koltugunda gemi spec bir havası var ve önü kıç kadar tümsekde bile sürtme potansiyeline sahip ön sürtmese plakalık banko heleki 55 yanak varsa
![]()
1881 - 193∞
Connecting site...
Katliam konusuna mı favori konusuna mı koyayım bilemedim.
aynen kafa 55yanak varsa direk surtuyo heryerde bilginize+ olarak chip yalan olmasın 2-3sene oldu satalı(cokmu salladımbilmiyorum
) kaderin cilvesi 407için kesin ve net söylüyorum.Araba stockkende topspeed uzun süre gidiyodum vs otobanda ama chip bambaşka bi olay.6.vites 120-130 oturuyosun lanks diye dibe iniyo direk
he ama gene de erdem abinin golfü geçemiyodum
![]()
Zaten yakıt ekonomisi için sagolsun ozgun erdem abi alper abi yapmışlardı,90 cruise 1.kopruyu gecene kadar,ordan sonra kurtköye 120cruise 3.2 ortalamayla gidiyodum bköyden..
5kişi istanbul akhisar 4.8
donus 4kişi gidişe göre daha bol speedli 5.2 yakmıştık..vsvs güzel arabaydı özlerim halen valla.
onun harici 406 daha ferah içi en azından arkası.Ama tr'deki 407lerde navi olsa inan olsun herkese aldırırım napar eder alın alın diye darlayıpama o küçücük ekranla hiçbişey keyif vermez.
Genel olarak uzun yol konforu vs gayet iyi bu arada,+ bir ekleme daha paldırküldür acımadan kullanırım genelde arabayı çukurlar bilmemneler vs 2-3sene bindim sanırım yürüyende lastik harici hiçbiparça değişmedim yag su devam..
- K -
________
Dr.Ecu
407 degilde 406 ciddi ciddi aklima yatmaya basladi ozellikle Koray'in verdigi linke baya yogunlastim.. Peki kronik sorunlari varmidir pug larin ? Hep Alman kullandim/kullaniyorumm Fransiz araclari ile ilgili hicbirsey bilmiyorum . Yada soyle sorayim . Babayi zorlarmi bakimiyla, sorunlariyla?
valla şans işi aslına bakarsn biraz fransız arabalar,bugune kadar çok şey duydum ama 2tane araca sahip olduk biri laguna diğeri 407 ikisindede sadece genel bakımını yaptık.Toros gibide kullandık,korayların araaba da o kdr km'de sıkıntısız gayet keyifli gidiyodu en azından 407için tek krnoik sorun xenon vs cam silcek motoru onun harici bilmiyorum 406ile ilgili kuray yazar zaten ama inan olsun A4ün içinden daha geniş içi bunu banko söyleyebilirim 406için![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Onur, Koray girdi aklima zaten Onun basini sisirecegimde diger kullanicilarinda goruslerini almak istiyorum . Aslinda sehir ici kullanim kolayligindan dolayi otomatik istiyorum ama Koray efendi manuel al diyor. Otomatik ciddi bas agritirmi vsss.. ? Yaklasik 6 senedir quattro kullaniyoruz alistikta ama hem bende o eski araba aski kalmadigindan hemde babamin artik ugramadigindan tercihen daha sorunsuz az biraz dolu araclara yonelmek istiyorum ki 406 lar oldukca tatminkar .
Moruk sorun çıkartmıyorki babanı zorlasın![]()
Servise gittiğinde çalışanların babama söylediği tek cümle; keşke Pejo tüm arabaları bu teknoloji ile üretsecommon rail dizel 406'lar. Konfor anlamında Superb'den aşşağı kalmaz ikisinide kullanıyorum ama 406 daha iyi yol tutuyor.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Connecting site...
istediğim renk istediğim donanım maaşallah
hazır bilenleri yakalamışken, peki bu 406 yada 407 dizellerin otomatikleri nasıl yakıt ve şanzıman bakımından ?
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
cadillac ve dizel motor bir yaşıma daha girdim
Connecting site...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)