araç satıyo, ilan vermiş...
gereksiz insanlara ayıracak vaktim yok demiş.
nihat doğanın nesi olur acaba bu çocuk?![]()
işte gökhan herşey o kadar kolay olmuyor seninde bilmen lazım..
o arabada komple boya var ve gerçekten çok çok kaliteli işçiliği... 1500 TL boyası 1000 TL jantları 500 de farlarına stoplarına harcasan aynasıydı ekiydi köküydü 1000 lirada öyle versen zaten 4000 TL total ediyo ..
hazır yapılmışı varken ucuz alıp yapmaya çalışıp niye yorulsun ki insan..
ha dersenki ucuz olsun boyası önemli diil ikinci el uygun parçalarla toplarım o farklı bi durum
edit: 1.4 almanın pek bi anlamı yok aslında arada ciddi güç farkı var bide o aradaki performans farkını kapatmaya uğraşmak can sıkar, yanlız sürekli şehiriçi kullanımı yapılacaksa kesinlikle yakıt avantjı açısından 1.4
E30 3.18 düşünen varsa kaçırmasın.bu kadar temiz bakılan bi araç görmedim daha.
BMW 3 Serisi 3.18i 1988 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk
sen arabana taktıgın akseusarların boyanın parasını satarken arac ustundemı ıstyrsun
ornek ben 1.4 aldım 14 ustuen bıya yaptım jant taktım ıvır zıvır taktım bıtn sey bu taktıklarımın parasını hesapşayıp araba fıyatınamı eklıcem ıyı ozman valla ben jant takayım 1mılyar boya 2 mılyar boyle bı dunya yok kardesımbakınız benım arac ondan sonra ılkerın 1.4 full aksesuar adam arabayı 15 aldı 5 mılyar harcadı 16 900 sattı
aksusarda bos deıl spoon jant vtec koltuk konı vtec topuz vtec kadran guneslık ss magnum
yanı anlıycagımız arabay jant takıp 2o mılyar ıstemeyelım hakkı neyse o 2001 ies ben 21 mılyar vermem aga
akıl var mantık var boku cıkmıs bu tıcaretın bak ben yıne soyluyrm 2012 de 17 mılyar dedıgınız 1.4lerı 13 satamıcaklar
sahıbındene bak stock 16 mılyarlık tum 1.4ler duruyr
www.honda-tech.com