User Tag List

Sayfa 535/1480 İlkİlk ... 354354855255335345355365375455856351035 ... SonSon
28115 sonuçtan 10.147 ile 10.165 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlginçtir bu paralara aynı model e30 zor bulunur heleki 320 veya 25 bakarsan ... Ama porsche alabiliyorsun.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlginçtir bu paralara aynı model e30 zor bulunur heleki 320 veya 25 bakarsan ... Ama porsche alabiliyorsun.
    Fakat bu tip araçlar alırken sadece "satın alma" kısmını düşünmemek lazım. En basitinden verdiğiniz örneği düşünelim. İki aracın olası bir arıza çıkarma ihtimalini ve bu arızada hangisinin parçalarının daha kolay bulunabileceğini düşündüğümüzde mantıklı cevap ortaya çıkıyor.
    K.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sadece arıza değil en ufak kazada bmw nin dolu parçasını bulursun bu aracın parçasını bulmayı bırak yurtdışından getirtiyim desen o bile zor olur..bende seviyorum bu kasa porscheleri eğlenmek için ucuza porsche tadına varmak için alınır o ayrı ama bu fiyatlara değil.. yıl içi kovalanırsa 6-7 bin tl lere satanlar oluyor bu kasalar o zaman alınır işde 6-7 bin tl yi tamamen kaybettiğini çaldırdığını düşünerek al o aracı mutlu mutlu sürersin.bir yandanda düşünürsen motorsiklet parası..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    favorim bu euro civici ek kasaya çevirmişler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11864756/detay
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Emre-K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 55000tl civarında araç bakıyorum önceliğim üst sınıf audi ve bmw ler. Arada fiyatına anlam veremediğimde 2 adet yeni kasa a4 var. Araçlarlar ilgili bilgisi olanlar yazarsa sevinirim ayrıyetten araçlarla ilgili genel bilgiler, tavsiyelerde işime yarayabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9725661/detay/
    Bence en mantiklisi a4 1.8 tfsi
    Ne oldum demicen ne olucam dicen

Instagram: 42emre

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fakat bu tip araçlar alırken sadece "satın alma" kısmını düşünmemek lazım. En basitinden verdiğiniz örneği düşünelim. İki aracın olası bir arıza çıkarma ihtimalini ve bu arızada hangisinin parçalarının daha kolay bulunabileceğini düşündüğümüzde mantıklı cevap ortaya çıkıyor.
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece arıza değil en ufak kazada bmw nin dolu parçasını bulursun bu aracın parçasını bulmayı bırak yurtdışından getirtiyim desen o bile zor olur..bende seviyorum bu kasa porscheleri eğlenmek için ucuza porsche tadına varmak için alınır o ayrı ama bu fiyatlara değil.. yıl içi kovalanırsa 6-7 bin tl lere satanlar oluyor bu kasalar o zaman alınır işde 6-7 bin tl yi tamamen kaybettiğini çaldırdığını düşünerek al o aracı mutlu mutlu sürersin.bir yandanda düşünürsen motorsiklet parası..
    Tabiki öyle yoksa bende ironiden bahsettim. E30 alma planı yapan birisi hiç bu porsche aynı para bunu alalım dermi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tabiki öyle yoksa bende ironiden bahsettim. E30 alma planı yapan birisi hiç bu porsche aynı para bunu alalım dermi
    6-7 bin hadi temizi 8 bin tl olsa porsche gözü kapalı alınır en kötüsü kaza yapsan hurdaya versen yada parça niyetine satsan gene eline 2-3 bin tl geçer geri kalan zararıda sürdüğün keyfe sayarsın .. neticede porsche armalı o koltuğa oturmak o direksiyonu tutmak porsche kokpitinin içinde araba sürmek ap ayrı bir keyif ve ayrıcalık.. ne kadar porsche içinde tutmasada porsche mühendislerinin elinin değdiği araçlar bunlar halis mulis porscheye biniyorsun hemde bu fiyatlara.. tabi dediğim fiyatlar 6-8 bin arası.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel ya

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşı gereği olması gereken şeyler bence büyük bir sıkıntı yok aracı almamak için.
    bi aracın yaşından ötürü kaynaklanan ufağı tefeği anlamayacak değilim. adamlar "çok temiz, masrafsız" dediler diyorum; siz bana yaşından kaynaklanan vs...

temizse o saydıklarım ne, masrafsızsa o saydıklarımın bakım ve tamir tutarı ne? onu düşünelim diyorum. ha siz yaşından kaynaklı diye kapısında ezik, konsoldaki ahşab elinize gelen, yenilenmesi gereken deriye ve su toplamış stoplara sahip bi aracı gönül rahatlığıyla kullanıyosanız sorun yok.

vay arkadaş ne iğrenç anlatımım varmış, her konuda birşeyleri izah etmeye çalışıyorum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03260192/detay

masrasız ve çok temiz dediler, incelemeye koyulduk:
    sağ ön kapıda 15 cm kadar çizik ve çökme var.
    sağ stop su toplamış.
    sağ far yıkayıcı fiskiyesi sökülmüş ve yerine japon ile tutturulmuş.
    ön logo silik.
    bagaj halısının birçok yerinde sökük ve delik var.
    ön konsoldaki ahşap (torpidonun üzerinden geçen) yerinden çıkıyo.
    bardak tutacaklarından birisi yerine oturmuyo, yalama olmuş.
    sürücü koltuğu elektrikli ayar butonlarının olduğu bölümün plastiği uzunca bi çatlak.
    vites topuzunun etrafındaki ahşap kavlamış, uçları kalkmış.
    deri döşeme malumunuz, bakım istiyo...

kimi bulamaz, kimi de bilemez hesabı. ulan zamanında bu araba rüyalarımın bile kaldıramayacağı bi modeldi. hem e39 hem 5.40i, ne demekti yaa Allah için! gelin görün ki sahibi olanlar rahatlıkla içine ediyolar.
    kapıdaki göçük lokal boyayla hallolur ben şuan 4 parça boyatıyorum
    stopun tanesi orjinal hella ve çıkma olarak makyajlı ledliyse 75-100 makyajsızsa max 50 lira
    fiskiyedir logodur bunlar dert olucak şeyler değil logo 25 lira
    bagaj halısı 100 lira en temizi
    komple ahşap trim seti 150 liraya satılıyor çıkma olarak
    bardak tutacakları e39 un en narin yeri 75 lira civarında çıkma temiz fiyatı var
    sürücü koltuğunun yan bakaliti 50 lira her renk var siyah bej gri
    saydıklarınız arasında bitek deri döşeme çok yıpranmışsa masraftan sayılabilir ama fotolardan ve önceki saydıklarınıza bakılırsa çok dert edilicek durumda değiller temizlenir kremlenirler

yanlış anlamayın ama 16 yaşında arabanın ön logosu soluk diye masraf listesine yazıp arabadan soğumuşsanız bence maksimum 1-2 yaşında araçlara bakın polemik için söylemiyorum kesinlikle ama ben 2 adet e39 aldım bitanesine kozmetik anlamda ciddi masraf yapıyorum ona görede pazarlık yaptım ama biri benle bu saydıklarınız için pazarlık yapsa fiyatı yükseltirim

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş neden yanlış anlayım, ayıp ettiniz şimdi.

araca tertemiz, masrafsız dediler. tamam abi bakalım dedim. yahu önden arkaya, içine oturduk falan derken arkadaş nereye baksam faul. yani tamam tek tek düşünürsen parça ucuzdur yada tamiratının işlem süresi kısadır. gel gör ki bunların hepsini bi anda araçta oraya buraya bakıp gördükçe insan soğuyor. biraz da (şahsen) satışı alırım, kontağı çevirip keyfime bakarım kafasındayım. şimdi o saydıklarımı tek tek sanayide gezip uğraşıp (hele hele antep gibi bi yerde) vakti harcayıp yaptırması bana ölüm!

diyeceğim o ki (bu kısma dikkat edin) satıcı araca "çok temiz, masrafsız" diyorsa, aynen yukarıda bahsettiğim gibi o araçta kontağı çevirip keyfine bakarsın demektir.

bir de bilen varsa, antep'te bmw üzerinde aracın sıkıntılarını giderebilecek bi yer var mı bildiğiniz? hani mesela şu yukarıda saydığım şeyleri yapabilecek? ne biliyim parçalarının temini, kokpitteki ahşabın ya da fiskiyesinin tamiri gibi şeyleri halledebilecek bi yer.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salih_560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oha bu nasıl bi tecavüz

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 liraya porşş binmek güzelmiş

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01851559/detay iyimi kötümü karar veremedim birde vites kolu magırustan emanet alınmış büyük ihtimal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu arabalara neden makyaj yaparlar yazık günah ya

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş neden yanlış anlayım, ayıp ettiniz şimdi.

araca tertemiz, masrafsız dediler. tamam abi bakalım dedim. yahu önden arkaya, içine oturduk falan derken arkadaş nereye baksam faul. yani tamam tek tek düşünürsen parça ucuzdur yada tamiratının işlem süresi kısadır. gel gör ki bunların hepsini bi anda araçta oraya buraya bakıp gördükçe insan soğuyor. biraz da (şahsen) satışı alırım, kontağı çevirip keyfime bakarım kafasındayım. şimdi o saydıklarımı tek tek sanayide gezip uğraşıp (hele hele antep gibi bi yerde) vakti harcayıp yaptırması bana ölüm!

diyeceğim o ki (bu kısma dikkat edin) satıcı araca "çok temiz, masrafsız" diyorsa, aynen yukarıda bahsettiğim gibi o araçta kontağı çevirip keyfine bakarsın demektir.

bir de bilen varsa, antep'te bmw üzerinde aracın sıkıntılarını giderebilecek bi yer var mı bildiğiniz? hani mesela şu yukarıda saydığım şeyleri yapabilecek? ne biliyim parçalarının temini, kokpitteki ahşabın ya da fiskiyesinin tamiri gibi şeyleri halledebilecek bi yer.
    dediğiniz gibi antepte tabiki zor saydıklarınızı aslında koz olarak pazarlıkta kullanabilirsiniz sıfır masraf olsa pazarlık yapmak zor olur ben parça konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum istanbuldan ebayde ve sahibinden.com da da bu parçaların hepsi mevcut ayrıca get sistemiyle alınabilir

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01851559/detay iyimi kötümü karar veremedim birde vites kolu magırustan emanet alınmış büyük ihtimal
    Aracı satan kişi rallici magirus falan değil bildiğin sequential şanzıman topuzu o

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı satan kişi rallici magirus falan değil bildiğin sequential şanzıman topuzu o
    göz var nizam var yav ne biçim bi vites topuzu o ^^
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)