1.5 DCİ bizimki düz vites 3-4 mesaj öncesinde yazmışsınız motor güçsüz olduğu için sıkıntı çıkarıyor diye onu sormuştum
Dediğim gibi, 100k sonrası yapıyor.
@freelife
Abi henüz çok yeni bi araç, dediğim gibi şimdilik bir sorun yok. 250k kmye gelmiş 2.0 dizel Latitude falan da var. Belki zamanla çıkabilir bu sorunlar da, bekleyip görmek lazım.
Bence değil zamanında tapıyorduk böyle arabalara Hala saygıyı hak ediyorlar bana göre. Kalkıp 2013 model bi arabaya biri böyle bir şey yapsa katliam olur o zaman.
Onceki sahibi Burak Ozcivit'ti bunun. 350'lik motora o tekeri koymak basli basina gereksizlik, rakam cok cok ucuk ayrica.
Ayrıca ozel ıthalat fılan degıl kı araba orjınal balta kafada degil,denılen gıbı arka tekerlekler fantezi urunu baska bır sey degıl...heee kıskanıyormuyum,catlıyorum o ayrı konu ama fıyat cok sacma, ss kaca aldı aldıysa cıddı merak ettım..
Ayrıca ozel ıthalat fılan degıl kı araba orjınal balta kafada degil,denılen gıbı arka tekerlekler fantezi urunu baska bır sey degıl...heee kıskanıyormuyum,catlıyorum o ayrı konu ama fıyat cok sacma, ss kaca aldı aldıysa cıddı merak ettım..
Balta kafa sonradan yapildi dogru, bi ara sahibi tarafindan satisa cikarildiginda da yakin rakamlar isteniyodu. Cadddede park halindeyken kafadan basik denk geldim bikac kere cok deli duruyo namussuz dogruya dogru
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.