böyle birşeyin varsa kimin eve ihtiyacı olurki

her yer senin evin sıkıldınmı çek deniz kenarına boğaza çek göl kenarına dağ başına yaylaya çek bodruma kemere anltalyaya egzotiklik istiyorsan çek mardine urfaya
izlerken çok büyük keyif aldım hiç sıkılmadan izledim..
adamlar yalnız hiç bir ölü yada kör olan boş alanı boş bırakmamışlar hep işe yarar bir şeylerle doldurmuşlar değerlendirmişler çoğu şeylerde all in one tarzında yani tek bir işe yaramıyor farklı farklı portatif çok işlevli, lamine yerler şık olmuş ev havası katmış, arkadaki privacy dediği özel alan o perde ve döner lcd ekran çok zekice düşünülmüş

hem ayrı oda hemde yerden istifade etmişler.. camlardaki ve tavandaki sineklik güzel düşünülmüş , solar güneş enerjisine kadar düşünmüş araba kendi enerjisini üretiyor ayrıca jeneratörüde koymuşlar dizel

su artıma sistemine kadar koymuş adamlar... araç dışarıya fazla bağımlı olmadan kendine yetebiliyor o çok güzel..
Türkiyede zeki yaratıcı girişimci bir iş adamı şu işe girse parayı çok fena vurur araçları yerli üretim ducato yada renault master alıcak fabrikadan direk indirimli ve çıplak aynen bu tip karavana çeviricek ama kaliteli..
satarkende güzel bir piar çalışması ile karavanı işin içine katmadan direk ev mantığında ev satarmış gibi satıcak..
"300-500 bine ev alıp 50 sene aynı manzara aynı duvarlara bakıcağınıza bizden 100 bine gezer bir ev alın her yer sizin eviniz olsun" misali zekice reklamizasyonda yaparsa sağlam satar bence..