Bu Jaguarlar nasildir, belami olur? 5bin verilse cope atilmis parami olur?
1997 Jaguar XK8 convertible. Garage Kept British Racing Green!
Edit
Arka plandaki siyah arac nedir ?
1995 JAGUAR XJ6
Bu Jaguarlar nasildir, belami olur? 5bin verilse cope atilmis parami olur?
1997 Jaguar XK8 convertible. Garage Kept British Racing Green!
Edit
Arka plandaki siyah arac nedir ?
1995 JAGUAR XJ6
98-99 kasalarından şaşmam bence tam ayarına oturduğu kasa 911 tam şekline büründüğü kasa ne sonrası ne öncesi
Bunları temelli dönersen türkiyeden al bence sanırım türkiyedeki ve amerikadaki kaderleri ortak..xj bedavaymışda xk sanırım türkiyedede aynı fiyatlara alırsın
sanırım ordada ikinci eli yok burdada yok yani kaderleri tamamen ortak ..
Bir jaguar fanı olarak amerikadaki stype fiyatlarınıda rica ediyorum ne kadar çok merak ediyorum burda 20 lerden başlıyor ikinci elleri.. yani yaklaşık 10 bin dolara denk geliyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Stype 2bine fln alinir heralde de xk8 leri asil merak ediyorum nedir ne degildir. Bu kadar kotumu bu modeller hic satilmiyor acaba. Tr de bilgi bulamadim bide ingiltere, amerika forumlarinda dolanayim neymis diye.
http://miami.craigslist.org/mdc/cto/4074341224.html
o nasıl bir fiyattır ben dedim 15-20 bin tl dir olsa olsamaşallah..
Jaguar XK8 4.0 1997 Model 34.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 95990125
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
34e yu 10bine satsin dua etsinyahu ustteki linkte arka olandaki arac ne? Testarossa diyesim var ama ?
hesabı babamla ortak kullanıyoruz.ben favorilere ilan atmam genelde chrome sekmelerine kayıt ederim.ama konuyu görmemle birlikte favorilere bi göz atayım dedim ilginc sonuclar aldım
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6117896/detay/
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
corvette c4 gibi geldi
xtype özellikle dizeli piyasası var parçası diğer versiyonlara göre daha uygun ikinci elde çıkması daha yaygın v.b. ama bana sorarsan gerçek jaguar eski seride stype dır klasik seride daimler sovereign serisidir..
xtype mondeo mk4 tabanlı bir araç neticede koyu jaguarcılar pek jaguar gözüyle bakmaz o seriye o yüzden ama ben beğeniyorum..
benzinli 4 çeker serisine binilir onunda benzinine yetişmek çok zor 4x4 2.5 ine uzun süre arkadaşım sürdü dizeli daha uygun haliyle..
sen senin ilanı diyorsun evet o testerossa bariz belliben benim sahibinden verdiğim ilanı sandım ordada ibr tane araç var arkada c4 gibi duruyor
illa satarsında ağır prim yapar parçası pahalıdır bir şey olsa çıkma kovalarsan ucuza bulursun hani bunları önemsemiyorsan elit güzel bir arabam olsun dersen dizeli alınır.. dizeli ford motorlu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)