Connecting site...
çok beğendim yaw![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Arkadaşlar sizden bir yardım rica ediyorum. Çok acil 1-2 gün içinde dizel bir otomobil almam gerek. Ama limitim 10bin TL. Marka model farketmez ama şöför kullanacak o yüzden parçası ve servisi çok pahalı olmaması gerek. Sizin gibi araba bulma işinde uzman arkadaşlarım bana yardımcı olursa sevinirim.
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Arabanın doluluğuna lafım yok tam istediğim paket ama o manuel klima nedir arkadaş !!
Connecting site...
Wagon Saab güzel fakat fiyatta anlaşamadık aramaya devam. Benzinlide olur artık dizelini bulamıycaz Wagon'un![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Araba düzgün yahu km'ler bu tarz dizel araçlar için gayet normal. Düşük olsaydı düşündürücü olurdu asıl35.000'den aşşağı inmedi. Bende zaten satarken çok zorlanacağım bir arabaya o kadar para vermek istemiyorum.
2006 öncesi ve 2007 sonrası Saab'ların içi birbirinden çok farklı. 2007 öncesi uçak kokpiti gibi her yerde bi tuş var çok karmaşık. 2007 sonrası daha naif ve modern bir çizgiye sahip. Wagon 2006'dı içini çok demode
buldum.
Boyutlar büyük kusura bakmayın
2006
2007
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)