subarunun dizelleri güzel
Connecting site...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
motoru çok özel boxter dizel motor var o yüzden normal dizeller gibi değil çok daha performanslı![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Connecting site...
ankaranın cakallarından mevlam hepımızı korusun
Kırmızı+r design çok güzel kombinasyon ama herhalde daha kötü fotolar çekilemezdi
Connecting site...
90-95 bin tlye kadar dolu otomatik araç bakıyoruz. 2012 üstü olması tercih meselesi fiyatı uygunsa 2011 de olabilir. Favori ilanlarınızı bekliyorum. Bu fiyat aralığında düşük kmli c180 amg , 2011 e90 kasa 3.20d baktım farklı önerisi olan varsa bekliyorum.
CC geliyo aklıma o civarda, hatta;
Connecting site...
Connecting site...
Olabilir, vergi avantajı da cabası.
Edit:Bu rengi güzelmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30990802/detay
dizel subaru yıllardan beri aklımda. acaba ne kadar yakıyo + çip var mı bunlara?
Yeni c serisini mercedes duyurdu 2014 de gelicekmiş bunu öğrenenlerde değer kaybetmeden satmaya çalışıyolar
Connecting site...
Rica ederim, valla bu kadar düşük km li araçları neden satarlar bende anlamış değilim. Çok aşırı yakıt tüketimi olacağını sanmıyorum mercedes için, diğerleri zaten 1.4tsi ve dizel(320d). Aslında hepsi de iyi arabalar, burda önemli olan senin ne beklediğin. Volvo s60 da dahil edilebilir sanırım aralarına. Başka aklıma gelmedi şimdilik.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)