Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Allah Allah, dizel olunca 80 bin mi oluyormuş, isterse dünyada bir tane olsun yine o kadar etmez.
Connecting site...
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Aklımdan geçen direk bunlardı + bi-zenon
Connecting site...
Bir kaç güne kadar İstanbul'da olacağım inş. Favorilerinizde olan istanbuldan satılık uygun araçlar varsa paylaşırsanız sevinirim. Kar amaçlı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26465324/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7002357/detay/ özellılle bu
hayalımdekı tek araba ve orjınal sanırım keske bır tane beyaz orjınal gsi bulsam hıcbırsey dusunmem herseyımı satar alırım o derece ılk kullandıgım aractı buyuk hatırası var :S
Forumdan satılık olanı var.Buda düşünülebilir. Hemde söylenenlerin hepsi yapılmış şekilde km daha düşük.İlanla ilgim alakam yoktur bu arada
Connecting site...
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Aracınız çok iyi, tam istediğim gibikazasız belasız sürüşler.Hayırlı satışlar.
Bu arada pas geçmeyelim;
Connecting site...
Teşekkür ederim arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun.
Piyasaya anlam vermekte zorlanıyorum ama bu sıralar.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Opel forumundan da bi abimiz boş Golf6 aldıktan sonra neredeyse seninki kadar aksesuar eklemişti. Ondan dolayı yapılan masrafı biliyorum.
Özellikle >
-OEM Style Ledli Bi-xenon farlar
-OEM R-Led stoplar
-OEM R-Direksiyon
-ORJİNAL O.Z 18'' Superturismo LM Antrasit Gri jantlar'a giden parayın bilen bilir.
Ki bu paraya bu araç bedava..![]()
attention pleaseaçıklamaya gel
Ortadoğudaki en temiz bmw z3 ile temas halindesiniz
Otomobile bugüne kadar yapılabilmiş en sanatsal dokunuş
Çizgileri pablo pıcasso yu kıskandıracak kadar kışkırtıcı
Yengeç gibi yan yan gitmek istiyorsanız 3 kuruşa james bond tadında gezmek istiyorsanız
Bu Otomobilin Size Katacağı Sükseyi Vereceği Heyecanı Başka Bir Otomobilde Yakalamakmı Şaka Yapıyor Olmalısınız Çok Ciddi Bir Paraya İhtiyaç Duyacaksınız
Connecting site...
ama cidden küçüklüğümden beri beğenirim Z3 leri![]()
Bu buçuk boyalı parçalarda yeni çıktı yarım parça boyayı anlamam . Avuç içi vs neyse yarısı boyalıysa boyalıdır
TeşekkürlerArtık jant lastik taksitleri , müzik sistemi taksitleri , coilover alıp takma , ustaların kahrını çekme vs. den bunaldım , hazır bir araba alalım ve vw e binelim istiyorum
birde almak istememdeki sebep zor satılması.
İlginç gelebilir ama artık satılmasın , kimse satarmısın diye sormasın 1 2 sene bineyim bir arabaya
![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)