gece gece derdim ne bilmem ki...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
gece gece derdim ne bilmem ki...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Connecting site...
E30 mu dediniz ? 3 parça boyalı e30 var![]()
Connecting site...
Boyasız, style paket, km düşük, fiyatta donanıma bakarak makul. Bu donanım paketindeki Era'ları takipteyim kısmet olursa alıcaz haziran'da ama bu araba keşke o zaman denk gelseydi.![]()
İnsanlar donanımlısı neden pahalı diye düşünüp en ucuzu yani en donanımsızını aldığından style donanımlar hep ilanlarda kalıyor.![]()
Instagram: mutusgarage
Team paketler bile 23 24'e gider olmuş, Style pakete 25 vermek gayet mantıklı üstelik çok fark var aralarında. Genelde style pakette günde bir araç düşüyor sahibinden'e. Oda bazı satıcılar bilinçsiz, select modelleri style diye kakalamak isteyenler dolu piyasada.Bu arabayı arayın yarın mutlaka satılır hatta abartmıyım bu geceden kaporası bile alınmış olabilir.
Connecting site...
iki gündür girip girip bakıyorum nostaji yaşıyorum gördüğüm en temiz uno![]()
Connecting site...
Dizel olsa ver bu parayı acıma ama tüplüye verılmez
bu arada 3 sene 40.000 km 2008 1.5 CRDi Team era kullandım. lakabını hak ediyor tam uçan tenekeIşıklar da ne araçlar tokatladım.Ama bildiğin Allaha emanet gidiyosun ben 2 tane buyuk kaza geçirdim.Allahtan hızım düşüktü 2 kazada'da. Benzınlısını bilmem ama dizel era alacaklara tek tavsıyem var araca uyupta hız yapmasınlar araç yuksek hız da cok savruluyor kontorulu ımkansız hale geliyor. Ayrıca frenleri berbat. Abs yoktu benım araçta hoş olsa da pek bişey farkedeceğini sanmıyorum.
pajero iyiymiş..
w202 ler aslında dünya genelinde çok tuttdu fatihinde dediği gibi türkiyede tutmadı değil o yılları iyi hatırlayın ekonominin baş aşağı olduğu yabancı araçların heleki mercedeslerin ütopik fiyatlarda olduğu gelir düzeyine göre yıllardı..
arabanın üretim yılı türkiyedeki tam büyük krizlerin devalüasyonların 99 büyük depreminin olduğu yıllara denk geldi 94 ile 2000 arası.. araç zaten jübilesini türkiyedeki büyük krizle sonlandırdı şansına
bu kasanın en büyük talihsiziliği oydu.. zaten dikkat edilirse w203 de pek tutmadı dikiş tutturamadı mercedes w204 de w202 kasanın hatlarına geri döndü..
w204 kasa w202 nin devamı niteliğindedir..
w202 alınır ama bu saatten sonra kupon değerli ara bir modeli alınır evladiyelikde elde tutulur.. mesela türkiyeye nadir giren american w202 ler vardır bulunsa kıymetli değerli araçlardır avrupa versiyonunda olmayan ekstra donanımlar vardır..
Keza rusyaya yollanan webastolu olanlarıda var.. yeni tip cdi motorlu olanları var.. 193 beygirlik 200 compressor sport paketli olanları var tam dolu paket..
Birde zamanında sağlam o zamanın en dolu paketinde opsiyonlar bile dahil full+full olarak masajlı koltuğundan arka koltuk ısıtmasına kadar olanları var nadirde olsa..
mercedes w202 lerdeki malzeme zenginliğini ve özgürlüğünü o kasadan sonra hiç bir kasada kullanmadı..
örnek vermek gerekirse artık bu tip bir c kasa içi bulmanıza olanak yok..
Connecting site...
sw larıda güzel...
Connecting site...
Connecting site...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
o accentler yüzünden bizim sonatalar alentralar diğer i30 lar santafeler v.b bu ülkede güme gitti..accent ile aynı kefeye koydular hep hyundai dedinmi milletin aklına ya getz ya accent resmi geliyor
genesisi getir deki buda hyundai adam ona bile accent muamelesi yapar..
Connecting site...
Connecting site...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)