Connecting site...
hem 2001 hem 1.9 dizel hem cabrio..
fiyatıda verilebilir cinstenmiş alıp saklanabilir.
bilmiyordum hiç bundan olduğunu.
nadir bulunan arabalara mı koysam bilemedim.
Maşallah.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
pipercams'in egzantriği vergisi kargosu montajı hariç 450£ ve pound 3.70. 1600 cincik boncukla 2000 de
sprintbooster 800
warex 1500
yazılım 1000
debriyajı volanı bilyesi headersi coiloveri cai'si de sana güzellik olsun 3 binlira yaz
8.5 etti zaten. onun 15 bin demesiyle senin 3-4 lira demen arasında hiç bir fark yok. atmosferik araba yürütmek zor iştir adam emek vermiş. 3-4 lira maks belki o kadar bile değil demekle olmaz. adamıda arabayıda tanımam etmem. ama emeğe saygı duymayana tepkisiz kalmam.
yok hocam araç 80 cabrio muhtemelen sistem 2001 model 80 çıkartmıyordur insanlar görsün diye a4 girmiş. ama 80 kasanın body kitli hali bence a4 2003 üstündende altından da can alıcı duruyorbide 2004-2005 a4 cabrionun 2-3 parça değişenleri bile 60 deniyor yani giriş fiyatı 50 belki ama temizlikleri şüpheli onlarında..
bende detaylı bi a4 cabrio araştırmalarına girdimde o yüzden 80 daha bi ilgimi çekti![]()
max 30 bin tl ye kadar otomatik vitesli golf önerilerinizi paylaşırmısınız arkadaslar favorileri görelim![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İnsanları salak yerine koyuyor diyebilmen için sağlam nedenler sunman lazım..15bin TL olmasada 3-5 bin TL olmadığıda kesin..
kardeşim sıçtın sıvadın şimdi biliyomusun
eski kur olsa ne olacak
15000 bin olacak sana 12.000![]()
dolar 50 kuruştan 2.20 tl lere çıkmadı
altüstü 1.80 den 2.20 oldu. yapma lütfen...
----
ha 15 bin edermi konusuda eder, eğerki bilinçsiz yapsayı daha fazla bile harcardı. çok normal fiyat yazmış adam.
kağıt üstünde egz. şu para egzoz bu para diye işin içine girince fiyat x2 oluyor tecrübe ile sabittir
işcilik contalar söktük hadi şunuda değiştirelim gayd'ları beğenmedim sıfırlayalım felan derken temiz 10-12'si var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)