Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Connecting site...
Connecting site...
biri cumartesi diğeri pazar günlük![]()
tabi ya ...
http://www.techturkey.com/forum/otom...ite-cupra.html
Yusuf'un her aracı çok güzel. Nzrdgmsn![]()
Connecting site...
Duruşu çok güzel,hemde beyaz,hemde k20.
65.000 - 80.000 Bandında
B8 - A4 2.0 Tfsi
yada Çok yaşlı olmadığı sürece A6 arıyorum benzinli / dizel fark etmez.
Önceki sayfalarda b7 A4 vardı siyah onu malesef kaçırdım. Ben gidene kadar kapora almışlar p.tesi kredisi çıkmazsa o arabayıda düşünebilirim. Km'si çok iyiydi
Connecting site...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Biz motora yapılanlar hakkında konuşuyoruz,araca yazılan fiyat az mı çok mu bilmiyorum açıkcası
Boş geçmeyelim.
Connecting site...
bende ekime kadar a4 2.0tfsi quatro vardı 2007 model benimde değildi gerçi eniştenin adam yeni araba alınca bana kakaladı satana kadar![]()
araba su gibi yakıyordu üstüne satana kadar göbeğim çatladı galeri galeri gezdi araçtam audi den kurtulduk dedim bu seferde amca a6 2.0 tdi kakaladı şu audiye hiç ısınamadım sevemedim ama ne hikmetse sevmediğim bilmemne burnunun dibinde bitrmiş derlerya o misal hep beni buluyor araç
bence mercedese yap güzel ibr e kasa falan yakışır sana bak fatihde hak yolunu buldu
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bmw, mercedes ve audi içerisinde en doğru yol gerçekten de mercedes'tir.otomobil sevdam da mercedes'ten başladı zaten benim. yeni mercedes'lerin birçoğunu sevmesem de yıldız başkadır patron.
2.0 tfsi quattro zehir gibi kaçar ve yol tutar ama o kadar da içer.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
kimse kusura bakmasın kendisinide kandırmasın . oraya yaptım diye yazdığı şeylerin çoğu custom zaten 15bin harcadı diyosanız bişey diyemiyorum tamam ben 3-4 diyerek yanlış yazmış olabilirim. ayrıca arac 2011 model. bunların 2011de yapıldığını düşünürsek dolarda 1.5 1.6 tl civarındaydı ve alınan parçalar 2.elde olabilir öyle değil mi. neyse daha fazla polemiğe girmenin bi anlamı yok burası bi platform bende fikrimi belirtttim bu açıdan bakarsanız doğru olanın bu olduğunu anlarsınız
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)