Connecting site...
iç mekan çok iyi özellikle direksiyon.
Chrysler Concorde / 11.500 TL
Connecting site...
o golf e o parayı verecegime bunu alırım...
Connecting site...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Connecting site...
vay basımıza gelenlercarolita1907 ye gelsın
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
çok şık![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
bugün borusan'daydım, bmw'leri inceledim. 5 serisi ve 5 serisi gt kataloğu aldım evde bakarım diye. birader hani şu 2010 üstü bmw'lere full yazanlar var ya, külliyen yalan! yahu bu kadar mı çok donanım olur, bu kadar mı kişiselleştirilebilir bi araç yuh! kimsenin premium aracı full değil. deriyi bile sentetik ve nappa diye ayırmış, 10'ar 15'er çeşit kokpit ahşabı, iç döşeme rengi, jantlar vs... donanımlara bakıyosun; şerit takipten tut, çevre görüş sistemine kadar; sürücü asistanı plus'tan yaya algılamalı gece görüşüne kadar! head up display'ler, aktif koltuk havalandırmaları, harman kardon'lar... m paket ve individual'lerin ayrıcalıklarını saymayalım bile...
bir de f10'ların en ideali de 525xd.
neyse, bu kadar 5 serisi demişken size bi 3 serisi paylaşıyım.epey dolu ve en güzel rengi:
Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Benim de favorim bu Connecting site... araç resmen wörthsee den fırlamış gelmiş gibi![]()
9tane banyo var, lüx'ü sen düşün![]()
Edit: 200mk salon sadece... Bizim ev 225mk... Vay ben böle işinMK (metre kare)![]()
Bu golf TR'ye fazla ama bi yandanda seviniyorum, modifiyeden anlayan adamlar varmış memleketteek takıp yere basarak arabacı oldugunu sananlar çokta...
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)