Bu araca bu parayı verirsen evlat olur ama değer mi değer bence.. Air'ın atası :=)
Connecting site...
Bu araca bu parayı verirsen evlat olur ama değer mi değer bence.. Air'ın atası :=)
Connecting site...
Hybrid+AWD falan ilginç olmuş.
Connecting site...
50 km sürate kadar Sıfır Emsiyonlu HYBRID motor devreye girmektedir
O zaman gün içinde İstanbul trafiğinde hep Hybrid devrede![]()
yanlız cok ilginç bişeymiş tipi güzel zaten 4x4+2.0d+hybrid muhtemelen koklar 5-6 litreyle gezersin heralde![]()
1881 - 193∞
Connecting site... Mal cinayet
http://eclassics.sahibinden.com bu galeri nedir ne değildir ? ilanlarına baktım cogu yabancı plakalı araclar
edit : imla
c6 nın jantlar kıyakmış
Bu sefer olmuş. Mini S Classe..
Connecting site...
Connecting site...
haftasonu incelemeye gittim valla degisik araç .
yeni direksiyon gayet hoş olmuş
orta konsolda tepeden koldayamaya kadar kocamaaan bir piano black kaplama var sinir edebilir parmak izinden dolayı ve ilerde cok büyük ihtimalle cizik icinde kalıp kötü durucak.
5 dakika koltuk ısıtma tuşu arandım içinde bulamadım meger ekrandan girip acılıyomuş tuş yok (exclusive mi executive mi ne o paket olursa tuş var ) ekran a/cla daki kadar degil ama yine emanet duruyor.
bagaj otomatik acılıp kapanıyo amg de.. ama avantgardda yok bu tam tersi olsa daha mantıklı sanki.
led paketsiz alınmaz gibi çok sık yapıyor aracı ekstra para tabiki.keyles goo ıvır zıvır kıl yün derken 171bin'e vardı florya gülsoyun icinde birtane gümüş renkli.19 jant koysanız 5000 bin gibi bir fark oluyor orjinal jant lastige cok mantıklı aslında..
yıl sonu yada sene başı gibi demişti galiba dizeli gelicek 130 luk dci'ın mıncıklanmışı 136hp ilk başta manuel olarak.nekadar fark eder dedim kabaca minimum 10 koy dedi satıstaki arkadas..daha birde otomatigi gelicek .fiyat olucak 170 180 ler 1.6d mercedes icin nekadar gerek artık alacak olan düsünsün
edit: @bar35
biraz beklenebilir suanki araclar satıs temcilsinin dedigni soyluyorm. türkiye paketli degil tüm dünyaya karısık gidenlerden dedi olusturulsn degisir belki donanım dedi (koltuk ısıtma tuşu niye yok dedigimde soyledi böyle...)
1881 - 193∞
yeni kasa c ler kadar saçma bir araç yoktur. aracın kendine has bi duruşu ağırlığı kalmamış. Ön e kasa, arka s kasadan alıntı iç mekan zaten a nın birebir kopyası. Fiyatlarda el yakan cinsten. Alıcak kişilerin çok iyi düşünüp alması lazım. Fiyat - kalite ikilemi bence orantılı değil.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)