bu e 39 fiyatları hayırdır ? 2000 model e 200 lerden pahalı.. 300 binleri devirmiş e 39 lar ?
bu e 39 fiyatları hayırdır ? 2000 model e 200 lerden pahalı.. 300 binleri devirmiş e 39 lar ?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Doğrudur.
Connecting site...
Temiz TS, yani Antalya'dayken temizdi. Sol arka çamurlukta boya olması lazım bir tek
Böyle bir araba bakan varsa bunu incelesin derim.
Bizim Cem'e söyle bigün gezdirsin seni, 140 a kadar hantal. Sonrasında ae101 duruyo![]()
çok güzell
Connecting site...
Connecting site...
keşke ton farkın bu kadar belli olmasa..
tabi ya ...
Connecting site...
Bu araba bu paraları eder mi ya ?
imzasız..
Beyler acil yardım lazım abim bu aracı gözüne kestirmiş size bi danışmak istedim fiyat konusunda nasıldır alınabilir mi focus culardan yardım bekliyorum
Link Connecting site...
Mobil olduğu için belki açılmaz ilan no 158562950
piyasa da iki tip fiyat var.. bir normal piyasa ikinci el fiyatları galerilerin alış satış araba pazarlarında satılan araç fiyatları birde hayali sahibinden fiyatları..
adam 50 bin tl lik araca 80 bin tl fiyat çekmiş.. serbest piyasa ekonomisi isteyen her fiyatı çeker oda ayrı mesele.. işki satmakta satabilmekte..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
e200, hem 150'lik hem de 170'lik 520i'den kalkışlarda ve ara hızlanmalarda daha iyidir.
e200 kompressor ise alayına gömer. e200 kompressor ile 170'lik 520i'yi ankara'dan antep'e getirmiştim. 520i bildiğiniz kağnıydı ancak kompressor'ün 190-200'lerde dahi soluğu kesilmiyordu. ilk kalkışları da çok iyiydi. teknik verilerine bakarak hızlanma süresini zayıf falan sanmayın, kompressor harbiden hacim/kasa oranına göre gayet hızlı. 520i'nin üst devirleri hafif canlı ama kalkış ve ara hızlanmaları berbat. corsa'lar, fiesta'lar, vectra'lar güle oynaya ardına bakmadan giderlerdi.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)