cabrioların çoğunda öyle benim değerini kaybetmeyen gördüğüm iki cabrio var biri bmw nin 3 kasanın cabrioları e36 nın ölüsü hala para ediyor onada pek kafam yatmıyor ama satılıyor peynir ekmek gibi.. biride renault cabrioları özellikle megan 1 cabriolar onlarda ucuz parçası bol motor hacmi düşük ekonomik diye peynir ekmek gibi satıyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
doğrudurbende clk dedinmi nedense hep coupesi gözüme eksik gelir cabrio tam olmuş diyorum üstü açılıp gezilmelik tipde bir araç.
ikinci eli ölü çok fena yalnız onu zaten arkadaşlar söylemiş.
mercedesde 5.0 s kasa yada cl olmadımı gereksiz israf bence şahsi fikrim.. 320 yeter artar bile bana göre![]()
benim bildiğim sadece bir alt dilime düşüyor ama araştır tabi belki ben yanlış biliyorumdur.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)