ne zaman gözümün zevkini arttırmak için BMW ilanlarına girsem muhakkak 2-3tane Erdal oto aracına denk geliyorum. Araçları nasıl bilmem, kişiyide tanımam ama araçlarını saatlerce izleyip kendimden geçebilirim![]()
kırmızı E46 gerçekten şahaneee
ne zaman gözümün zevkini arttırmak için BMW ilanlarına girsem muhakkak 2-3tane Erdal oto aracına denk geliyorum. Araçları nasıl bilmem, kişiyide tanımam ama araçlarını saatlerce izleyip kendimden geçebilirim![]()
kırmızı E46 gerçekten şahaneee
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
şu suyla falan çalışan motoru yapsınlar artık böyle bir şeyden bağsur olana kadar inmem koltuğundan. gez baba gez önce tr sonra avrupa sonra yol seni nereye götürürse
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
valla başka bişey istemiyorum
Connecting site...
Connecting site...
Tremiyer kaydı yokmuş![]()
Coskun ARIKAN
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Connecting site...
motorsport jantı eksik eğer pert değilse fiyatı da güzelmiş
genç olup da f10 kasa bmw ye bineceğime şuna binerim
Connecting site...
17m coupe direksiz temiz bulunsa binilicek araç.. fastback lerdende güzel proje araçları olur yandan duruşu şahane ama önden ve arkadan bozuyor..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Arac tanidigin dosta gidecek bir arac burdan dusunen olursa yardimci olunur
Connecting site...
1 yıldır ilanda, ayda bir kesin bakarım satıldı mı diyeBir anlık gaza bakar herşey
![]()
Connecting site...
Nasil bir fiyat farkidir bu
BMW M Overview - BMW North America
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)