User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
125 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: bu ara ne telefon alınır?

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yenı samsung i8510 innov8 aldım valla harıka telefon 500 e aldım.8mga kamerası var 16 gb kendı hafızası var navıgsyn var bataryası ıyı gıdıyo baslıca ozellıkler bunlar yok yok telde.ben cok memnunum tavsıye ederım fıyatına gore gayet basarılı
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz nokıa e 71

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu arada şu resimden yola çıkarak e72 de navigason mu var??? eğer varsa direk tercih sebebim olur.Nereden emin olabiliriz?

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bb 9700 bence su anda en ıyısı
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu arada şu resimden yola çıkarak e72 de navigason mu var??? eğer varsa direk tercih sebebim olur.Nereden emin olabiliriz?
    http://www.chip.com.tr/konu/A-dan-Z-...on_9422_6.html

burada da e71 de navigasyon var diyor ,,, arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilecek kimse varmı?bu cihazlardan birini aldığımda navigasyon derdindende kurtulmuş olacakmıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2 aydır kullanıyorum cok cok cok konusuorum gunde 3 4 saat cıvarı 3 gun net gıdıyor sarjı,navıgasyon wıreless falan hersey var hepsıburada.com'dan 490 a almıstım...tavsıye ederım

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    e71ve 72 de navigasyon var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulabilirsen 500 lira civarına temiz bir samsung i780 al bence. flaş dışında bir eksiklik bulamadım ben. ki windows kullanmanın(smartphone işte laptopuna kurduğun gibi bütün programları kur/kaldır) office programlarını kurmanın ve kullanmanın hazzını almak..bu arada hem dokunmatik hem qwerty klavyeli hem de blackberry pointer lı başka bir telefon varsa şu an 2000 lira veririm.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bulabilirsen 500 lira civarına temiz bir samsung i780 al bence. flaş dışında bir eksiklik bulamadım ben. ki windows kullanmanın(smartphone işte laptopuna kurduğun gibi bütün programları kur/kaldır) office programlarını kurmanın ve kullanmanın hazzını almak..bu arada hem dokunmatik hem qwerty klavyeli hem de blackberry pointer lı başka bir telefon varsa şu an 2000 lira veririm.
    Gerek yok 2000'e BB9800 geliyor. Dokunmatik, qwerty klavyeli, bb pointerlı

Hatta buğra satıyordu bir ara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e71ve 72 de navigasyon var
    son iki soru ,,, kendi içinde gps alıcısı varmı?(yani harici bi bluetooth gps alıcısına veya sürekli wap tan ve telefon hattımdan veri indirmesine ihtiyacımız yok deilmi)

ve şu an piyasadan alacağım herhangi bi araç navigasyon sistemindeki gibi tamamiyle ücretsiz olarak mahalle sokak vss aratabilir , anlık hızımı görebilirmiyim?

Çok detaya giriyorum ama özellikle kullananlara soruyorum çünkü , herhangi bi satış merkezine gittiğimde satıcının var demesi sonrası alıp faturamda ücretlendirilen bişey kullanmak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ahmetcim saydığımız telefonların çoğunda Navigasyon mevcut. Lâkin ben bir türlü telefon navigasyonunu sevemedim, memnun kalmadım. Araç navigasyonu bambaşka birşey. Telefonumda navigasyon olmasına rağmen bilmediğim bir yere gideceksem araç navigasyonunu evden arabaya indirip onu kullanıyorum.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    son iki soru ,,, kendi içinde gps alıcısı varmı?(yani harici bi bluetooth gps alıcısına veya sürekli wap tan ve telefon hattımdan veri indirmesine ihtiyacımız yok deilmi)

ve şu an piyasadan alacağım herhangi bi araç navigasyon sistemindeki gibi tamamiyle ücretsiz olarak mahalle sokak vss aratabilir , anlık hızımı görebilirmiyim?

Çok detaya giriyorum ama özellikle kullananlara soruyorum çünkü , herhangi bi satış merkezine gittiğimde satıcının var demesi sonrası alıp faturamda ücretlendirilen bişey kullanmak istemiyorum.
    Dahili gps alıcısı var ama bir navigasyon aleti performansı bekleme sonuçta bir telefon

Anlık hızı falan gösteriyor,yanlış saparsan 7-8saniye içinde rotayı düzenliyor falan , nokianın kendi haritasıda gayet başarılı ama kendi anteniyle bedava bağlanmak ya çok zaman alıyor yada iyi performans sunmuyor.

Hava bulutlu falan oldumu bağlanmak çok zor , en güzeli 100mb internet paketi alıp o şekilde kullanmak

Ben ihtiyacım oldukça kullanyorum ve çok memnunum

The Jackal* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesin, net bir bilgim olmamakla beraber şu özellige gsm ortamında a-gps diyorlar sanırım
    The Taxi Driver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmetcim saydığımız telefonların çoğunda Navigasyon mevcut. Lâkin ben bir türlü telefon navigasyonunu sevemedim, memnun kalmadım. Araç navigasyonu bambaşka birşey. Telefonumda navigasyon olmasına rağmen bilmediğim bir yere gideceksem araç navigasyonunu evden arabaya indirip onu kullanıyorum.
    abi problem bağlantımı , yoksa içinde yüklü yazılımın normal navigasyon cihazlarına nazaran daha az işlevsel olmasımı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi problem bağlantımı , yoksa içinde yüklü yazılımın normal navigasyon cihazlarına nazaran daha az işlevsel olmasımı?
    Bence cihazın telefon olmasında. Bir yanda içinde bir çok işlev barındıran bir cihaz üzerinde navigasyon, diğer tarafta sadece navigasyon için yapılmış bir cihaz üzerinde navigasyon.

Haritalar aynı olabilir lâkin işlevsellik, kullanılabilirlilik, hız, doğru ve zamanında yönlendirme, alternatif haritaları zamanında üretme konusunda telefonlar bana beklediğim performansı vermiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e63 kullandım en son olarak 5800 aldım 2side gayet güzel bir sıkıntısı yok + sitedeki HTC çok iyidir htc ler hiç yabana atılamaz bence fiyatıda uygun sitede satan arkadaş ucuza veriyo

ama klavyeli dersen ben kesinlikle e71 derim tip olarak daha güzel e72 ile arasındaki kamera farkını saymassak alınabilir

otuzdört
    Misafir
    E71 kesinlikle tavsiye ederim ancak, Ciziklerin oluşma ihtimali %100 nekadar temiz bakarımda deseniz sürekli kılıfındada tutsanız telefon'da cizikler olusuyor, Yaklasır 2 2,5 Aydır E71 ve BB Bold9000 Kullanıcısıyım E71 şuan sanki yıllık telefon gibi duruyor cok hassas kasasız, dokunsan leke oluyor demir gibi benzeri bişey olmasının olumsuz yönleri işte. Bence E71' e bakabilicekseniz alın Cizikler moral bozucu olabiliyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerek yok 2000'e BB9800 geliyor. Dokunmatik, qwerty klavyeli, bb pointerlı

Hatta buğra satıyordu bir ara.
    işlemcisi de i780 kadar iyi ve windows mobile yüklü ise kral telefon olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlemcisi de i780 kadar iyi ve windows mobile yüklü ise kral telefon olur.
    İşlemcisini bilmiyorum ama işletim sistemi windows mobile değil. BB'nin kendi işletim sistemi var sanırım. Keza BB'de aşırı application yüklenme olasılığı olmadığından genel olarak hızlı bir telefon. 9700'e İşe yarayacak bir çok application yükledim, hafızasını doldurdum ama bir yavaşlama olmadı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)