BB 9700 white dienlerdenim =) kullanımı güzel zarif telefon
BB 9700 white dienlerdenim =) kullanımı güzel zarif telefon
ayfon 4![]()
E71 ve E72 önerebilirim.. update lerini yapınca kullanışlı telefon..
Iphone üstüne telefon tanımam şahsen![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
iphone 2G bile (egerki 3g baglanti lazim deglse) piyasadaki bircok telefondan cok cok dha iyi...Buyuk ekran,cok fazla app. secenegi,kolay kullanim,tasarimvvsvsvsvs..e71de e72de eskidi bana gore ve her2side internet kullanimi icin uygun degil(Her 2sinide kullandim bu arada,kullanici yorumudur).
- K -
________
Dr.Ecu
2 sene önce E71 aldım kullandım bu sene başındada E72 ye terfi ettim hala kullanıyorum tavsiye ederim E72 alınabilir
uzun suredir e72 kullanıyorum fiyat performans oranı en iyi qwerty klavyeli telefon
ayrıca garanti olarak şunu belirtiyim hangi firmadan satın alırsan al garanti ile muhattap olduğun kişiler aynı kişiler yani hiçbir satıcı firma teknik destek ve servis vermez
sen ürünü onlara goturursun onlar servisine yonlendirir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
e71 beyaz elimde mevcut sıfır kvk nakit 560tl
arkadaşlar e72 aldım az önce , kahverengi kalmamış , gri teşhir di , beyaz da hayaldi![]()
tr de yok galiba.Siyahını aldım , duruşu güzel.Fakat ciddi manada alışma , kullanma problmi çekiyorum , kurcalayıp çözmem zaman alıcak.Neler kurulabiliyor ekstra , halihazırda kullanan arkadaşlar hangi programı nereden indireceğim hakkında bilgi verebilirmi?
pc deki netten mi giricez o ovi , getjar a galan yoksa telefondan mı?,,bu arada bellek kartı telefonun hangi menüsünden ulaşılıyo?(telefonu aldığım görevli kartta navigasyon haritası yüklü dedi)
bu arada navigasyon cihazlarındaki i-go nun pda versyonu falan buna kurulabiliyomu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)