hatırladım turbo e21i yapan arkadaş heralde
ewt magandadır falan ama iyi insandır ayı gibi cüsseninin altında yatan melek gibi bir kalbi vardır perdelerini kaldırdığı zamanda çok duygusal bir insandır kendisi![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
güzel ama izmire gitme durumum yok izmirde tanıdıgım da yok kalacagım yerde yok nasıl yapsak acaba
sen mustafayla konus her türlü yardımcı olur merak etme
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
yarın arıcam abiyi zaten bmwci onlar oraya gidersem direk alırım gitmek problem zaten
benim aracı gosterıcem ustaya bakalım ne dicek ona gore izmire yonelıcez artık
tüp taktırmıcam zaten tuplu benım bakıtgım araç fiyatı 5500 digerleri hem tupsuz hem tipi kayık hemde daha pahalı
ama izmirdeki bunlardan ayrı onu begendım harbıden
ya arkadasın yolu ıstanbula dusermi
izmire gitmek düşündürüyü sadece
en azından konuya yazsın zaten ben yarın burdaki aracı begenmezsem buyuk ıhtımal o olucak
izmirdeki süpermiş
selamlar 2.ilandaki e21 benım bende arabayı tawsiye ederim ahaha şaka biryana 4 lastiK alt takım amotrisörleri 1000km olmadı daha şu anda sadece kontagı arızalı onuda hallederiz 3tane daha e21 var ahaha geldiğinde begenirsen fiyattada makul birşeyler yaparım şehir içi 200kr yakıyor telefonumu zaten eray ivedik kardeşimiz yazmışara istersen yada mesaj at konuşalım
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Olsun erayın ivedik oluşunu değiştirmez![]()
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
BMW / 3 Serisi / 3.23i / Türkiye`deki en temiz e21 3.23lerden biri... sahibinden.com'da
düşünürsen aracı 10.000'e bırakıyoruz, ama tüpü yok. Tüpü taktırırsan sarfiyat çok azalır ama benzinlideyken benzini içiyor... Bizim satış amacımızda az yakan bir araç olsun istiyoruz, zevkini yeterince aldık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)