evet imzadaki numaradan ulaşabilirsin
bu modelde böyle güzellik yokfaal klima sunroof yok yok
![]()
yahu ae de arabamı diyecem şimdi best kankam mert tepeye ayıp olacak ahmet ebı ankaradan saydıracak ahahaha
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
araba diri gerçekten fiyat konusunu konuşucaz mustafa abiyle ona göre bakıcaz artık
Senın konunu ılk actıgında berı takıp edıyorum hatta mk1 golften snr e21 hasta oldum aksamı erayı arayıp araba hakkında bırseyler bıle sordum..
Sahibinden msj attım bugunde aradım resımler ıcın sansa koymus,
Eger aracı almayı dusnmuyor ısen bana pmlermısn ona gore bende pazarlık yapıp ızmıre yardırcam..Senden olumlu yada olumsuz gerı donus bklıyorum tsk.
EVVET son mesajdan sonra araba açık arttırma usulü satılacaktır bilginize ahahahaha :P
dostum araç çok guzel ama benım ızmıre gıtme durumun zor bu aralar mustafa abinin istanbul planı yok sanırım bu ara eger almak istersen konusabilirsin mustafa abiyle en azından forumdan biri alsın baksın duzgunce bizde seyredelım
mustu gel lan vereyim sana haftada 50 50 ödersin![]()
315 işte laa beygir arama he dersen rahat durmam orası sana kalmış
hahha valla bi dostumu aradım bende inan zati param olsa şimdiye çöktüydümbirazdan bakacak ilana para peşin
eğer ona aldırırsam ondan çökecem arabaya nasılsa sittinnn sene vadeyle öderim ona
![]()
bak yaa benden önce yazmış
kanka cepte bırak tamamını biraz para olsa vallaha durmam zaten hafta sonu alır geri dönerdimama bu arkadaşım alırsa ona her türlü çökerim
![]()
benim bütçeyi aşıyor biraz gıtme gelme masrafı plaka degısımı falan
hesabımda olan mıktarın ustunde bıraz ama araba diri gerçekten 26 senelik durmuyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)