balıkçılar uyuyor muiş çıkışı hafta içi gece avlansak, sohbet de olurdu denize karşı
![]()
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
denizde istavritten başka bir balık yok kigöl balıkçılarına takılmak daha mantıklı şimdilik
![]()
Bize Her Yer Trabzon
Bazen arkadaşla Gölbaşına gidiyoruz,baya bi balık tutuyoruz ama geç geliyor
İlk gelen balık sonrakiler biraz daha büyüktü
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
en son yazsın gölbaşında sazan tutmuştuk sabah 4 den akşam karanlıgına kadar.
ama balığın soyunu tükettiler gölbaşında.mevsimsiz avlanmamaya dikkat edelim.
BALIĞADA ŞANS VERİLMELİ.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Av sezonu kapand balık sezonu açılıyor yavaş yavaş deniz ısısı da artmaya başladıkça bizlerde dalmaya başlarız inşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bursa ve cevresi 200 km capında sağlam tatlı su balığı cıkan yer var mı
gece kalmalı falan
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Peki yayın balığı tuttunuz mu hiç küspeli olta ile ?
Ben memlekette,Kızılırmak'ta tırıvırı denilen olta ile küçük tutmuştum,küspeli oltayı kızılırmakta hiç denemedim hani sürekli akıntı olduğu için sabit durmuyor oltalar.Acaba denesek mi küspeyi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
beyler bugun emirgan civarına gidicez balık tutmayaemirgan civarı boğazda şurada iyi balık cıkarırsınz diyen birileri varmı? tavsiyelerinize ihtiyacımız var
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
arkadaşlar, az önce bir arkadaşım emirgan aşiyan civarlarında çapari ile 2 şer 3 er çinekop çektiklerini söyledi. yarın işten izin alıp gitmeyi planlıyorum var mı gelecek birileri. hafta içi sakin olur hafta sonu boğazda acemi çok.
eğer beşiktaş bebek arasında balık tutanınız varsa akşam saatlerinde arkanızdan geçip lan oltayı düzgün salla bna takılmasın diye size bakıp yürüyen kel bnm![]()
kamışınız hep ileri baksın inş![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)