Ben şu şubattaki fuardan bir motoryat alayımda hayırlısıyla o zaman görün siz balıkları
Ben şu şubattaki fuardan bir motoryat alayımda hayırlısıyla o zaman görün siz balıkları
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Xzort abi gidekmi nan baliga![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
tekne sıkıntı akü ben olursam kesin batarız
olum kaç gündür arkadaşlar çıkıyor bayada balık alıyolar aşiyan tarafından yeter la biz![]()
timur abi bi kova tuttuysanz iyimiş yaw![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yok seko kova yapamadık ama biraz daha erken gidip biraz daha takılsaydık eminim güzel balık tutardık. hatta dün arkadaşlar biraz erken sıkılmasa ben 2 saat daha kalırdım. ayrıca ekipman pek uygun değildi. bir sonrakinde çok daha iyi olacak inşallah. bu akşam oturup biraz takım bağlamam gerek![]()
çok şükür bu aralar boş dönmüyoruz. aslana baksana kovasına hiç bakmadım ama baya yakalamış. bu arada cahit nerde ya?
denız cok ıyıdı abı ben usutum yoksa daha gece kalırdık..
Sana ben kusum abı senı hıc dglse bayramda en az 3 kere aradım kerı donmedın
kadro ıyıdı benım ıs arkadasım cıldıryordu 3 saatte 1 tane aldı
yemlıye gelsede buyuk ıstavrıt gelıyor
3 kısı 3 saate takımsız olarak 23 tane tutduk..
abı senın bır gozluk alman sart Tımur abı kac tane yakalamıstıı
Tam doldursamzda gene sıkılmadık zevk aldık yanımzda catır catır alıyorlardı kısmet ısı bıraz..Sen abı yap carsamba yada persembe cıaklım
siftahı ben actım snr sıkıldım Tımur abı farkı actı
Geldımmm Geldıımmm Dun beykozda kaldım balıklar superde cınekop 9 dusmus ıstavrıt 5 dun bızım takım olaydı fena olucaktı sankıı..
Cahit perşembe akşam tekrardan çıkalım ama biraz daha erken olsun uyarsa olmazmı?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
9 olsun bizim olsun perşembe günü konuşalım tekrardan o zaman erkenden yaparız pilanı ona göre takımları şimdiden ayarlayalım
IMPOSSIBLE IS NOTHING
cahit ben takımları hazırladım. bana bir gün öncesinden haber vermen yeterli. hatta iş çıkışı eve giderken sahilden gelir havanın suyun durumuna bakarım ona göre çıkarız. yoksa akıntı ve dalgada zor olur. telefonum var haberleşiriz.
Serkan gel beraber baliga cikalim![]()
Nan mmustu sende gell![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
melii abi sen çılgınsın bende iyi yüzme bilmiyorm yem olmayalım balıklara![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)