User Tag List

Sayfa 14/21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
397 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: aramızdaki olta balıkcıları

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu merak etmiştim satıyolarmış. çünkü yemek içinse eğer yani 10-15 balık yeterli olur bence 3-4 kişi için. sosyal mesaj gibi olcak ama bence doğanın dengesi için idareli şekilde avlanmak gerekiyor düşüncesindeyim.
    Tuncer oyle dusunme. Bu tip goc hayvanlari senede iki defa bize av verir. O da hepi topu 1 bilemedin 2 aydir. Oltayla tutulan balik doganin dengesini bozmaz. Asil dengeyi bozan girgirlar. Bak 2 sene oncesine kadar bu baligi bu bollukta bahsettigim meralarda tutmak hayaldi. İstavrite olta atardik, yanimiza koca girgir gelir agi serrer 1 saat icinde butun baligi toplar ceker giderdi. Simdi yeni yasayla bogazda avlanmak yasak. İc sularda derinligi de 24 metreye cikardilar yanlis hatirlamiyorsam. Boylelikle zaten tabani sig olan marmarada girgirlarin av yapabilmesi icin baya aciga cikmalari gerekiyor. O nedenle balik bogazdan rahat gecip marmaraya guzel yayiliyor. İki sene oncesine kadar tadini unuttugumuz luferin simdi boyutlarini ve bollugunu gordukce cok mutlu oluyorum. Demek biraz onlem alindi mi sonuclar sasirtici sekilde guzel oluyor. Bence asil ve en guzel sosyal mesaj budur

Ben sahsen her olta avinda makul saatler ve sureler icinde tutabildigim kadarini tutup dipfrize atiyorum. Sonra kis sonuna kadar cikarip cikarip tuketiyorum.

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuncer oyle dusunme. Bu tip goc hayvanlari senede iki defa bize av verir. O da hepi topu 1 bilemedin 2 aydir. Oltayla tutulan balik doganin dengesini bozmaz. Asil dengeyi bozan girgirlar. Bak 2 sene oncesine kadar bu baligi bu bollukta bahsettigim meralarda tutmak hayaldi. İstavrite olta atardik, yanimiza koca girgir gelir agi serrer 1 saat icinde butun baligi toplar ceker giderdi. Simdi yeni yasayla bogazda avlanmak yasak. İc sularda derinligi de 24 metreye cikardilar yanlis hatirlamiyorsam. Boylelikle zaten tabani sig olan marmarada girgirlarin av yapabilmesi icin baya aciga cikmalari gerekiyor. O nedenle balik bogazdan rahat gecip marmaraya guzel yayiliyor. İki sene oncesine kadar tadini unuttugumuz luferin simdi boyutlarini ve bollugunu gordukce cok mutlu oluyorum. Demek biraz onlem alindi mi sonuclar sasirtici sekilde guzel oluyor. Bence asil ve en guzel sosyal mesaj budur

Ben sahsen her olta avinda makul saatler ve sureler icinde tutabildigim kadarini tutup dipfrize atiyorum. Sonra kis sonuna kadar cikarip cikarip tuketiyorum.
    Agızına saglık abı hava kararmadan 1 saat once cık denıze at cek ıstedıgın kdr ıstavrıt gecene sene bu kdr bol cınekop yoktu palamut yoktu sımdı cok ıyı allah sukur
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin kafa başka yerde cahit. balığa çıkmışız sen elinde telefon tech ten parça alıp satıyon olmaz öye şaka bir yana sana güzel takımlar ayarladım artık öyle yarı yolda kaçırma derdin olmayacak.

Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz neden cekemıyoruz abı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

soyledıklerınıze kesınlıkle sonuna kadar katılıyorum abi...ama yinede yasağa uymuyorlar sankı denız sadece onlara tahsıs edılmıs gıbı hala kıyıya mola edıyorlar,hala cınekopa sarıyorlar..sureklı sıkayet edıyorum kendı akrabalarımı bıle yerı geldı sikayet ettım ama gereklı kontrollerde adam akıllı yapılmıyor...oltacılık yapmasamda bende işten vakıt buldukca volıye yada uzatmaya cıkıyorum.bu sene şükürler olsun cok bereketlı gectı..lufer acık gıttıgı ıcın ozellıkle gırgırların ısıne çok yaradı her mola 20-30 bın aldılar...İnş. yasaklar sağlam bı sekılde denetlenırde her sene bu bollugu yasarız..Lüfer ve diğer balık türlerı hatıralarda ansıklopedılerde kalmaz inş.
    doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam haberlerde hali gösterdiler pek yasağa uyan yok gibi. özellikle çinekop olması gerekenin çok altındaki boylardaydı.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler dün önceki gün ve bu gün kim napıyorsa nerden ne çekiyorsa raporlarını paylaşabilirmi?

birde bu aralar rapalayla iş yapabilen oldu mu? yem olarak ne tercih ediyorsunuz bilgilerimizi paylaşalım. bu sezon bir türlü ava çıkamadım tedbirsiz çıkmayalım
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rapala is yapmiyor luferde Gokhan. İlla uzun olta ve zargana istiyor hayvan. Cok iri olmayan Zarganaya guzel yapisiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zargana deneyelim ozaman bakalım
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer gece gideceksen köprüyü tercih edebilirsin. yem olarak taze istavrit bulundurursan boş dönmezsin. bu sabah yine iyi balık varmış.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee simdi soyleyin bakalim nezaman gidiyoruz ona gore bana malzeme de almak lazim bi makinam var kamis kirik durum facia yeni bi takim alalim olmadi ...

tarih verin beyler meeting olsun oltalar dolsun
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee simdi soyleyin bakalim nezaman gidiyoruz ona gore bana malzeme de almak lazim bi makinam var kamis kirik durum facia yeni bi takim alalim olmadi ...

tarih verin beyler meeting olsun oltalar dolsun
    hafta sonu sarıyer mi yapsak? yada biraz daha ilerisi?

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde çubuklu sahilden anadolu kavağından atıyoruz oltayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ara çıktınmı balığa joker? çıktıysan izlenimlerin nasıl?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada birazdan ben ufaktan stres atmalık olta sallıcam avcılar sahilden bu günlük. ya atatürk evinin arkasından yada denizköşkler sahilinden sallarım diye düşünüyorum gidince karar vericem.

yakınlarda olup takılmak isteyen olursa arayabilir. şuan çıkıyorum ben. 532 207 13 23

pazar kuruldu burda taze balık varmış yemlik bişiler bakınayım önce ordanda geçiyorum

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ara çıktınmı balığa joker? çıktıysan izlenimlerin nasıl?
    Kanlıca cubuklu sahıl devamlı dolu tutan war
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aksam balik olur derseniz olta alicak yer bileniniz de varsa ben Anadolu hisarindayim suanda aksam uyarim 9-10 gibi
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hafta sonu avrupa yakası boğaz hattında takılacak varsa uğrarım.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumartesi çalışmayan varsa eğer cuma akşamı takılalım
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi zamanın varsa kamış ve makina için istoç a uğramanı tavsiye ederim. hem diğer malzemeleri de ordan uyguna temin edebilirsin.

Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aksam balik olur derseniz olta alicak yer bileniniz de varsa ben Anadolu hisarindayim suanda aksam uyarim 9-10 gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)