tamam sen gel onlar bende yeterince var. gelmeden yine bir alo de bizim planda olur da değişiklil olursa haberleşiriz.
Heh simdi olduadinin rapala oldugunu ilkdefa duydum
Valla balikcilik ata meslegi ama olta degil tabiag balikciligi herturly girgir trol voli uzatma vs vs. O dalganin isminin rapala oldugunu vallaha yeni duydum yoksa cocukkene az zargan yakalamadim onla hatta marti yakalamisligim var : D
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
yok ben sahilden tutuyorum. geçen sene forumdan arkadaşımız Cahit in teknesi ile çıkmıştık ama şansımıza baya dalga ve yetersiz ekipmandan dolayı pek bereketli olmamıştı.![]()
geçen sene çok güzel balık vardı ve sık sık gittim. sonrasında işlerden dolayı zaman ayıramadım ama hep aklımda kaldı. dün akşam da tutanları görünce gene depreşti![]()
Bizde fırsat buldukça 2 3 aile tekne tutup balığa çıkarız genelde didim akbük kazıklı dan çıkıyoruz
29 ekimde gidicez bol bol resim eklerim.
Buda son avımızdan kardeşimle benim tuttuğum balıklar
![]()
Everyday I ** çapuling...
Hort
Eski oltalarım artık ihtiyaçlarımı cevap vermediğinden yeni takım kurmaya karar verdim. Spin için Helios 2.70 20-60 gr atarlı kamış ve Okuma Trio 40S modeli aldım. Sıra surf takımına geldi, surf makine kamış tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Eylül ayında sezonu açıyorum inşallah![]()
men dakka dukka.
Beyler silivri-selimpaşada çıkıyoruz neredeyse her akşam kayıkla olta balıkçılığına istavrit var şuan eşlik etmek isteyen olursa misafir edebiliriz hiç sıkıntı değil maksat tanışmak olsun muhabbet olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)