iyiymiş , kuşlar dışarı kaçmış![]()
Bahsettiğim araç buydu..
CAR MAKE & CAR MODEL:
Modified Car Fiat Dogan 2005 White
CAR COLOUR:
White
EXTERIOR MODS:
Badboy Looking no back doors Magic color Xenon HID plus modified back lights
INTERIOR MODS:
2 Recaro seats ( Red ) with Racing Wheel Pioneer casste Vcd with LCD Monitor in Mirror
ICE (In Car Entertainment, Audio & Security):
4 pioneer Speackrs 400 watts with 2 Sub 800 x 2
ENGINE MODS:
1.6 engine with splitfire and Hks Filter + Hks Header
TRANSMISSION UPGRADE:
Manual 5 speed
SUSPENSION MODS:
Apex suspension
WHEELS:
17 inch Rims ( black )
TIRES / TYRES:
205\40
BRAKE CONVERSION:
Stock brakes
Üretime devam edilse.
klima abs 4 cam otomatik olsun tmm makyaj falan yapmasınlar.
motor seceneğinden ben memnunum 1.6 yeter
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
bayadır pıyasada olan bı haber![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-ciksin/detay
Güzel memlektimden bir araç.. Cabrio değil ama idare eder![]()
Yapmışlar cabrio
http://www.modifiyem.com/forum/f2/sa...r-mu-hic-7045/
Vay bee keşke üretilse..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu ilandaki Coupé hoş geldi gözüme..![]()
Bir ara alışveriş yaptığımız Bursalı toptan parçacılar vardı.Onlar Kuş Serisi için tekrardan iç piyasaya sürülecek demişlerdi.Üzerine 1.3 Mjet motor koyup çıkaracaklarından bahsetmişlerdi ama gerçek değilmiş.2005 senesi gibi söylemişlerdi.Onlar da fabrikayla çalışan yan sanayi firmalarının birinden duyduklarını belirtmişlerdi.Çıkar mı çıkmaz mı derken;sonuç olarak çıkmadı.
Ama şu var.1.3 Mjet'i koysunlar;abs+tek airbag+klimayı da sunsunlar.Fiyatlar da Logan vs. araçlar gibi olursa TR'de yine satış rekorları kırar o araçlar..
Abi yapmaın bırakın artık sudan somaLi kuLLansın biz başka bir araç üretmeye çaLışaLım kaktırdıLar seneLerce zaten
bizde bir ara siLecekLeini boyuyordu mako'nun..mısır'a gidiyor artık üretim demişLerdi seneLer önce..
Kurtulamadık gitti yaw![]()
arkadaslar bu konu hakkında bende duymustum uretılcek felan uretıldı dıye bılıyorum bı ara 2008 senesınde gece saat 2 sularında bır tırın ustunde gormustum cok ılgınc geldı sıfır sahın ıcınden orjınal cd caları bıle vardı sordugumda nere gıdıyo dıye mısır demıslerdı tr ye cıkartmazlar artık bu aracı cunku hurda yıgını gıbı tr de ozellıkle bursada hala coook var
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Ya aslinda herkez ayni fikirde forumda birakin forumu kime söylesem diyor dacia gibi arabaya bineceğime şahine binerim neden yapmiyorlar anlamiş değilim ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)