önce forumu iyi arştırmak lazım
Printable View
önce forumu iyi arştırmak lazım
yangına körükle giden tipler olmasaydı durum belki çok farklı olurdu..internet sitelerinde yancılar gazcılar fitneciler bolca bulundugundan insanların 2li ilişkileri bu adamlaın yaptıgı dedıkolar tarafından ne yönde isterlerse o yönde etkileniyor..sen veya bmw teamden çıkacak bir ekip (büyük bmwciler) mert dastanın yaptıgı işin yarısını yapsanıza başarın sonra konusun ;) parça kodu ezberlemeye benzemez bu iş
Mustafa abi doğru söylüyor helal olsun.Adam yıllardır uğraşıyor koşuyor yaptı uğraştı.Param var veririm parayı abc firmasına arabayı yapar yollarda demedi oturdu kendileri uğraştı .Parçalar belki yabancı firmalara ait ama Türk insanlarının elinde toplandı.Emek harcandı yürütüldü.Şimdi bu adamın supra ile denemek istemesi çok normal isterse f16 ilede dener araba onun deneyecek adam o bize laf düşmez.Ortalığı dolandırmıştır dolandırmamıştır orasını biz bilemeyiz o mert abiyle müşterileri arasında geçmiştir orası bize düşmez Bende dolandırdı v.s die duydum dediler ama bu dediğim gibi müşterisi ile onun arasında düşüncesindeyim.Yurt dışında en basit örnek Yunanistanda bile bir sürü yüklü evolar hondalar v.s mevcut .Adam yurt dışına kaldırdıysa deneyecekse bununlada gurur duymamız gerekli.Ordaki şartlar ile burdaki şartlar bir değil.Bugun nasıl bi M supra ile masevette ile gurur duyuyorsak belkide artık birde m3 tt ilede gurur duyacağız. Biz değil onlar gelsin ayaklarımıza ;)
İnş bi araçla denersiniz yürürde video çekerseniz bizide sevindirirsiniz.Sonuça bizlerin yapamadğını yaptıysanız bizim sadece sizi tebrik ederiz konuyu uzatmaya gerek yok ;)
ya çamur at izi kalsın politikası zaten bmw team yönetimi işne gelmeyeni ya boklar ya banlar bülent beylede biryerde ters düşmüş ki bukadar çamur atılıyor
Ben bir supra arıyorum
nasıl olsun beyfendi
Böle denemelik ne bilim yürüyen
Zamanında, Gariban M3TT yi denemek için çağırmıştı. M3TT Ahmet ve Hilmiye ayıp olur diğe gelmemişti. Şu anda da Supralar belki başkalarına ayıp olmasın diğe gelmiyor olabilirler:)
sözün özü kasım 2010 başı itibariyle deneyecek hazır supra yok . nokta :)
adam yapmış; denemek istiyor; gerekçesini de yazmış; sanki bu tarz bir konu daha önce hiç açılmamış gibi; konu sahibinin üstüne gidilmesi çok yanlış bence...
Suprayı gectim TR de daha hızlı arac yokmu simdi vah vah :)
konu sahibini hiç tanımam etmem daha yuzunu dahi gormuslugum yoktur. zira supra sahiplerinide oyle.
burda bir karalama kampanyası basladı bana kalırsa bu supra sahiplerinin yakın cevresiyle alakalı bir durum yoksa tarafsız olan herkes konuya POZİTİF bakıyor ben boyle dusunuyorum.
ve konu sahibinin yanlıs bisey yaptıgını dusunmuyorum ugrasılmıs edilmis milyarlarca para harcanmıs 3 sene gibi bi zaman gecmiş herseyini custom yaptıgı arabasının artık hazır oldugunu dusunuyor ki boyle bir konu acmıs bence yerinde bir davranıs bende olsam aynısını yapardım...
2010'un sonunda ,
Avrupa'nın göbeğinde , hazır supra yok.
:)
ne çok supra düşmanı varmış burada yaw:) hazır olsa ne olur olmasa ne olur
bi üstteki mesajda hazır yok demişsinde hazır var almanyada denenebilecek gt47li biri sanırım biride bw olması lazım turbosu onla denenir madem idda büyük ama gerek yok buradakilerin işi bittiğinde zaten dener sıkıntı olmadan