User Tag List

Sayfa 7/27 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
502 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Supra sahiplerinin dikkatine, TESTE DAVET

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert bence daha fazla debelenme, Kurtarandan 1 tane post koydum bak hiç cevap veremedin... diğerlerini de saydırtma bana, aynısını bizim sitede de yapmaya çalıştın sonucunda kendin giremedin bu postların yazıldığı topiğe okumana rağmen...

sen supra için davet yollamaya devam et, bahsettiğim konularla ilgili de boşuna yırtma kendini...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert bence daha fazla debelenme, Kurtarandan 1 tane post koydum bak hiç cevap veremedin... diğerlerini de saydırtma bana, aynısını bizim sitede de yapmaya çalıştın sonucunda kendin giremedin bu postların yazıldığı topiğe okumana rağmen...

sen supra için davet yollamaya devam et, bahsettiğim konularla ilgili de boşuna yırtma kendini...

Bülent sana özel den mesaj attım.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelmemiş henüz, geldiğinde okurum...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kişisel hakarete girmeden devam etsin lutfen ..
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

vtanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaTLaK_HKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .
    şimdi garajda araç yaparken kim kime fatura vs kesiyorda yasal yollardan ticaretini yapıp vergisini eksiksiz ödüyor.ve üstüne tüketici hakkını arasın mahkemeye başvursun deniyor.açıkçası bu adalet yumurta kapıya dayanınca aranır mantıgına geldi.salaktırlar yada değillerdir onları bilemem ama ben değildim.
    simdi cok guzel bir konuya degindin, ama bu fatura kesmemenin tek ama tek sorumlusu turk tuketicisinin ta kendisidir, hep ucuz, hep kacamak, hep kisa yol niyetindedir. ben turkiyedeki ticaret hayatimda hic rastlamadim bana fatura kes diyen tuketiciye, hepsi faturasiz islem pesinde, hep kisayol, devamli kestigimiz tum faturalar yuzundende hep sikayet konusu oldu ve dolayisiyla musteri kaybi, bun sebepten dolayi ulkemiz yerinde saymaktadir.

bilginize

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtanju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi cok guzel bir konuya degindin, ama bu fatura kesmemenin tek ama tek sorumlusu turk tuketicisinin ta kendisidir, hep ucuz, hep kacamak, hep kisa yol niyetindedir. ben turkiyedeki ticaret hayatimda hic rastlamadim bana fatura kes diyen tuketiciye, hepsi faturasiz islem pesinde, hep kisayol, bun sebepten dolayi ulkemiz yerinde saymaktadir.

bilginize
    tek basina tuketiciye yikmak yanlis olur , esnafinda isine gelen bir durum vergi odemiyecek cnk . alan memnun satan memnun , maliye gelincede vah vah
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek basina tuketiciye yikmak yanlis olur , esnafinda isine gelen bir durum vergi odemiyecek cnk . alan memnun satan memnun , maliye gelincede vah vah

kesinlikle yaniliyorsun, odenmeyen acik hesaplari dusunursen, odenecek vergiler devede kulak ben her islemin faturali olmasi taraftariyim, dedigin gibi bazi turk esnafinin isine gelebilir, fakat bizim gibi kurallara saygili kisilerin yolu degildir

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtanju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle yaniliyorsun, odenmeyen acik hesaplari dusunursen, odenecek vergiler devede kulak ben her islemin faturali olmasi taraftariyim, dedigin gibi bazi turk esnafinin isine gelebilir, fakat bizim gibi kurallara saygili kisilerin yolu degildir
    ticaretin en buyuk kurallarindan biri " hayir " demeyi bilmekte , vadeli bir satis yapmadiktan sonra bu tip acik hesaplarda ortadan kalkacaktir , aninda odeme sekli getirilen bir isletmede kimsenin basi agrimaz neyse konu bu degil daha fazla dagitmayalim
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklisin hayir konusunda, fakat bunu tum ticaret yapanlar demesi gerekirki sistem islesin, yoksa yurumez demeyenler yok olur.

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkdaslar kusra bakmayın olaylardan pek bır bılgım yok sadece meraktan soruyorum hanı bu youtubeda ferrarıler ıle gıden bır m3 var gecıp gecıp duruyo o kımın aracı hala hayatta mı

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buraya nie konu açılıyor onu anlamadım,arar bulursun supra sahiplerini,(ki diyosun ki tanıyorum sahiplerini,biriylede özgün irtibatta diyosun) videoyu çekersin sonra buraya koyarsın,bizde yorumu yaparız. reklamdan başka bir iş değil yapılan. araban yatarken sana gider yapmışlar falan hikaye bunlar bence,araban yatarken bu adamlar sana topic mi açtılar internette gel yarışalım diye,bir arkadaş sohbeti esnasında geçmiş benim anladığım. sadece bütün bmw camiasının yurtdışı-yurtiçi pekde iyi anmadığı bir ismi yenileme çabası o kadar.

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konudaki tartışılan kişileri tanımam.Konu niye açıldı deniyor mesela,ya forum laylaylom için mi ? Biz burada tribünmüyüz bugün belki bir şey yapmıyoruz ama yarın ya öbürküsün belki burada tanınmayıp bir çok kişi bir çok projeye imza atacak yoksa forumda tartışmanın araba yapmanın manası ne birazda topluma mal olma duygusu yok mu herkes vay oy diyemiyecek mi hep mi soyutlanacaksınız böyle ? Ki bence konu açılmış iyide olmuş önce açılan konulara bakıyordum az önce kimseyi kızdırmak amacım yok ama bu konu niye açıldı diyenler şu konunun başlığınada göz atmalı bence herkes ;

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=18595
    +1. Eline sağlık.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    deneyecek si arıyorum konusu var koskocaman keza msupranın konusu, rollinglere davet konusu gibi hatta highway racelere noldu gibi onlardan hiç farkı olmayan konu niye bole uzaylı görmüş gibi bakıyo millet anlamadım
    1881 - 193

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konudaki tartışılan kişileri tanımam.Konu niye açıldı deniyor mesela,ya forum laylaylom için mi ? Biz burada tribünmüyüz bugün belki bir şey yapmıyoruz ama yarın ya öbürküsün belki burada tanınmayıp bir çok kişi bir çok projeye imza atacak yoksa forumda tartışmanın araba yapmanın manası ne birazda topluma mal olma duygusu yok mu herkes vay oy diyemiyecek mi hep mi soyutlanacaksınız böyle ? Ki bence konu açılmış iyide olmuş önce açılan konulara bakıyordum az önce kimseyi kızdırmak amacım yok ama bu konu niye açıldı diyenler şu konunun başlığınada göz atmalı bence herkes ;

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=18595
    onuda övmedik ki biz,o da gereksiz olmuş bana sorarsan.benim fikrime göre ve bu konuyu açan kişinin geçmişine göre gayet gereksiz ve reklam için açılmış bir konu bu,tabi benim fikrim bu.projelik bi durumda yok konuda ne arabasından bahsediyor ne yapılan işlerden bende TT m3 war,kaldırdım oturmak isteyen var mı diyo o kadar. açarsın konuyu yazarsın specleri,yazarsın yapılan işleri,koyarsın resimleri videoları. sonrada dersin ki arkadaşlar arabam budur bu güçlerde denemek isteyen arkadaşlar varsa seve seve kabul ederim. öyle bi şey yok dikkat ettiysen. yani senin dedğin gibi projelik bi durum yok ortada,ne olduğu belli deil TT m3 var bi tane onu anladık, birde bu arkadaşın supralarla bir mazisi var artık o mazide neyse onu anladık, bana saçma geldi bilmiyorum. seninde görüşüne saygı duyuyorum tabi

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alt tarafı rollinge çağırma konusunu sanki birisinin kız arkını yemeğe çaırıormuş gibi düşünüp eleştirmeyin allah aşkına bana çok komik geliyor,özgün eleştirebilir çünkü konunun içinde bu adamlarla ztn görüşen insan ama tanımayan etmeyenler daha bu adamları bir kere görmemiş selamlaşmamış kişiler yok show yapmak için açtın yok bunun için açtın yazıyor bnm komiğime gidiyor nedense

he bu arada bnmde 800-900 + supram yada m3 üm olsa karşına geçip sigara içmem bende konu açarım bu bir şekilde işin show kısmıdır,ama dedğim gibi birebir tanıyanlar mevzuyu farklı açılardan bilenler 2 kelime yazarda burda okuyup gaza gelip yazınca bence komik
    Team PAŞAOĞLU

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun neden acildigi konunun icinde konu sahibi tarafindanda bahsedildi ama bende olaylarin icinde olan biri olarak anlamayan arkadaslara tekrar edim.

Gun oldu devran dondu

3 sene önce supra highway racelere noldu diyordu

bugunde m3 herkese davet diyor

ve bence seviye dusmedikce kufur kavga vs olmadikca gayet normal ve insani tesvik edici birsey boyle goz onunde olmasi bu davetin

bu islerle ugrasan herkes en hizli olmak ister bunu ispat etmek ister yaptim ettim ugrastim oldu diye gormek ister adama bu zevk verir bu yuzdende boyle bir konu gayet normal

hirs yok gectim gecildim kaygisi yok diyen kimse bana samimi gelmiyor sadece gecilecegini bile bile kistas alabilmek icin yarisa gitmek olabilir belki ama orda bile bir umut gecerse favori olmayan taraf cok buyuk hazdir

o yuzden su andada tarih tekerrur ediyor baska birsey degil bosa sacma sapan konu carpitmalari yapmayalim lutfen

merak eden arkadaslar burdan takip edebilir sanki buyuk bir derbi maci gelismeleri okur gibi nede olsa buda turkiyenin en hizli arabalarinin maci sayilir

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    konu açıp davet etmek mantıklı o kısımdba sorun yokta davet edilen supraların hazır olmadığını öğrendikten sonra bu bilindiği halde hani supralar nerede gibi mesajlar atmak gereksiz

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bu konunun geçmişi var herkes biliyor aslında.

Şuan herkes Merte yükleniyor ama, zamanındada onun aracı arzalıydı-hazır değildi Bugün aracı hazır olmayanlar gibi. Ozamanda bu taraflar Merte "korktu gelemedi", "verdiği dyno sonuçları yalan arabası yürümüyor" vs gibi 10 larca yorum yaptı.

Mertte benim anladığım kadar derki "gün oldu devran döndü, bugün benim aracım hazır, başkasının değil"

Yazımdan kimseye taraf olduğum yada savunduğum anlaşılmasın, ancak o dönemlerde biz diğer başlıklarında içeriğini hep okuduk.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu açıp davet etmek mantıklı o kısımdba sorun yokta davet edilen supraların hazır olmadığını öğrendikten sonra bu bilindiği halde hani supralar nerede gibi mesajlar atmak gereksiz
    özgür oda işin show kısmı hacı her insanın içinde vardır yok diyen yalan söyler yani bu işlerle uğraşanlar içinde vardır
    Team PAŞAOĞLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)