Türkiye'de stock motor hayabusaya 50 shot nos filan basan yok mu ? eğer varsa onlarla denenebilir turbo hayabusadan önce....
Türkiye'de stock motor hayabusaya 50 shot nos filan basan yok mu ? eğer varsa onlarla denenebilir turbo hayabusadan önce....
Ankarada turbo hayabusa mevcut araştırıp sahibine iletebiliriz yada sizler koşturabilirsiniz![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
boşuna yazıyoruz şunla bunla denense diye konu kos koca Balon başka bişi değil zaten supraların hazır olmadığı bile bile açılmış ...
Ankaraya gitmeye R yapan biri yurt dışındakilkere davet gönderiyor bide nerdeler diye alaycı hitap kullanıyor ... Sen daha burnunun dibindeki Ankaraya gitmiyorsun , adamlar başka ülkelerden senin için niye gelsin ???
Çok isteyen kendi gider , herşeyi geçtim İsmail abi zaten gelirsem boşuna kalkmam lafla peynir gemisi yürümez dedi hemen laf cambazlığı ile bi R daha geldi ... Haram para olur gibisi konuşuldu kazanırsanız fakir e dağıtın büyük sevap işlersiniz ...
Neyse Oz söledi zaten bayramda sonra inş hazır olcak diye inşAllah bi terslik olmadan araç hazırlanır ve denenir.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ankarada hersey mevcut ama ankaraya gidecek kadar yurek yok kimsede .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Msupra kendini kanıtlamıs bir araba ve ilk yapıldığında sizin gibi gelsinler ankaraya ben arabamı yaptım gelin deneyelim diyerek yapmamış.Araba hazır deniycem geliyorum demiş!!!!Mademki sizde arabanızı yaptınız hazırsınız ve arabanızı kanıtlamak istiyorsunuz zamanında ismail abinin istanbula geldiği gibi sizinde ankaraya gitmeniz gerekmezmi ?
Denemek isteyen siz, konuyu açan siz, hazır araba yok denildiğinde üsteleyen yine siz...ama buyur gel deneyelim hemde C SETUP ında deniycem dendikten sonra gidemeyen yine siz !!!
Mademki arabanıza güveniyorsunuz o kadar emek verdiniz o araba ankaradada yürür istanbuldada fizandada ama istanbul sartı nedir ? Mantıklı bir acıklamada yok ŞU SEBEPLERDEN DOLAYI İSTANBUL demekte yok.İSTANBUL İSTANBUL ....
Sizinde dediğiniz gibi Msupra ve ismail abi köklü bir ÇAM gibidir kolay kolay devrilmez...Devirmek isteyen o ÇAMI ANKARADA devirmek isterdi deplasmanda değil...
Kolay gelsin...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
istanbulda turbo hayabusa olması lazım ya
geçen senelerde bebek abbasın orda falan goruyordum ben bitane bordo renk uzun şasili![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Konu görmeyeli baya bir uzamış ama benimde nacizane fikrim hazır olmayan araçlara ısrarla çağrı yapıldığı , hazır olan her araç içinse gelişi güzel kural koyulduğu.. Bende bu gidişle deneme olmayaacağını düşünenlerdenim![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
çok ilginç heryerden arababa aranıyor ama ayağa çağrılıyor kim gelirki test istiyosanız gidiceksiniz bu iş bu kadardır bununda bahanesi yoktur he gitmiyosanızda bu işte ya reklam vardır yada R![]()
Livestrong
[QUOTE=M_PROJECT;1819533]ankarada hersey mevcut ama ankaraya gidecek kadar yurek yok kimsede .[/QUOT E]
+13985938 krktr Bu konu patlar benceMustafa güzel dedi yerinde dedi
![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
herkese selamlar,
Konuda bahsi gecen Supralardan birinin sahibi benim. Mert ile de bir kac gun once bu konuda konusmustuk, teklifine memnun oldum ama arabanin hazir olmadigini ve neden hazir olmadigini da kendisine soyledim. Hatta eksiklerini giderdigimiz en kisa zamanda deneyebilecegimizi de soyledim. Kendisi de uzun suredir arabasini hazir etmek icin ugrasiyor, bu islerin kolay olmadigini biliyordur eminim ki. Ama simdi burada uzulerek goruyorum ki "bir tane supra sahibi yazamamis" seklinde bir ithami olmus. Madem yazmama da ihtiyac var, yazayim. Ben diyorum ki, supra hazir degil. Hazir olmadan da cikarmam. Kendimizin ozel parca falan da uretmesine gerek yok hazir olmasinin uzun surmesi icin, en iyi firmalarda bile bu guclerde ki arabalara yapilan iyi bir parcanin uretiminin ne kadar uzun surdugunun bilindigini dusunuyorum. Ama gecenlerde deneyelim mi dedigin Porsche 997 Turbo var. Deneyelim dedik ama oyle kaldi, istersen haftasonu deneyebiliriz. Guzel bir yaris olabilecegini dusunuyorum. Foruma pek bakmiyorum, telefonum var nasilsa sende.
Herkese iyi forumlar,
Salih.
Bıraktığım 8.sayfadan filan okumaya devam ettim.MSupra deneyelim demiş.Ardından Miniks motorla denemek isteyenlere duyurulur demiş bu gece için.Ama sonuç olarak herhangi bir gelişme yok..
Umarım bu bahsi geçen denemeler yapılır;güzelce de bir videoya çekilir ve izleriz.Uzun zamandır böyle araçları bir arada izlemedim..
bu kadar başarılı bir projenin reklamı ancak bu kadar kötü yapılabilir 2 adet gt30r yolda ne yapar diye düşünürken şimdi msupra turbom3 ün içinden bir geçsede tüm forum rahatlasa gibi bir düşünce oluştu bende...
Mert 1 atm hava basıncına göre ayar yaptırmış aracına yada kendi söylediğine göre ayar yapmış. O yüzden istanbul dışına çıkmaya korkuyor gibi geliyor bana.
Söylediği gibi ayarını kendisi yapmışsa korkmasına gerek yok ankara sınırı içerisinden girer girmez bağlar laptopunu yine ayar yapabilir. Korkma Mert git ankaraya. Eskiden benle çok kafa geçtiler aracım sorunluydu şimdi sıra bende amaçlı konuyu açtın ama eskiden daha beter ettin kendini.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)