User Tag List

Sayfa 20/27 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
502 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Supra sahiplerinin dikkatine, TESTE DAVET

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Türkiye'de stock motor hayabusaya 50 shot nos filan basan yok mu ? eğer varsa onlarla denenebilir turbo hayabusadan önce....

Rman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada turbo hayabusa mevcut araştırıp sahibine iletebiliriz yada sizler koşturabilirsiniz
    Arif Gökdemir(R-Turbo)

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşuna yazıyoruz şunla bunla denense diye konu kos koca Balon başka bişi değil zaten supraların hazır olmadığı bile bile açılmış ...

Ankaraya gitmeye R yapan biri yurt dışındakilkere davet gönderiyor bide nerdeler diye alaycı hitap kullanıyor ... Sen daha burnunun dibindeki Ankaraya gitmiyorsun , adamlar başka ülkelerden senin için niye gelsin ???

Çok isteyen kendi gider , herşeyi geçtim İsmail abi zaten gelirsem boşuna kalkmam lafla peynir gemisi yürümez dedi hemen laf cambazlığı ile bi R daha geldi ... Haram para olur gibisi konuşuldu kazanırsanız fakir e dağıtın büyük sevap işlersiniz ...

Neyse Oz söledi zaten bayramda sonra inş hazır olcak diye inşAllah bi terslik olmadan araç hazırlanır ve denenir.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada hersey mevcut ama ankaraya gidecek kadar yurek yok kimsede .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşuna yazıyoruz şunla bunla denense diye konu kos koca Balon başka bişi değil zaten supraların hazır olmadığı bile bile açılmış ...

Ankaraya gitmeye R yapan biri yurt dışındakilkere davet gönderiyor bide nerdeler diye alaycı hitap kullanıyor ... Sen daha burnunun dibindeki Ankaraya gitmiyorsun , adamlar başka ülkelerden senin için niye gelsin ???

Çok isteyen kendi gider , herşeyi geçtim İsmail abi zaten gelirsem boşuna kalkmam lafla peynir gemisi yürümez dedi hemen laf cambazlığı ile bi R daha geldi ... Haram para olur gibisi konuşuldu kazanırsanız fakir e dağıtın büyük sevap işlersiniz ...

Neyse Oz söledi zaten bayramda sonra inş hazır olcak diye inşAllah bi terslik olmadan araç hazırlanır ve denenir.
    Evet ben burdayım dese avrupadan birisi Suprası ile gel deneyelim dese? Sonra gel istanbula hadi gel deneyelim dese ne derler?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Desenıze filler çiftleşicek biz bakıcaz bakalım kım altta kalıcak
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ben burdayım dese avrupadan birisi Suprası ile gel deneyelim dese? Sonra gel istanbula hadi gel deneyelim dese ne derler?
    hatırlarsın skylinedada tam tersi olmuşdu o kadar atarın üzerine denemeden korkmuşdu...

konu uzar uzar uzar ama sonuç çıkmaz, o yüzden bu konu sadece reklam amacından başka biryere gitmez...
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Msupra kendini kanıtlamıs bir araba ve ilk yapıldığında sizin gibi gelsinler ankaraya ben arabamı yaptım gelin deneyelim diyerek yapmamış.Araba hazır deniycem geliyorum demiş!!!!Mademki sizde arabanızı yaptınız hazırsınız ve arabanızı kanıtlamak istiyorsunuz zamanında ismail abinin istanbula geldiği gibi sizinde ankaraya gitmeniz gerekmezmi ?

Denemek isteyen siz, konuyu açan siz, hazır araba yok denildiğinde üsteleyen yine siz...ama buyur gel deneyelim hemde C SETUP ında deniycem dendikten sonra gidemeyen yine siz !!!

Mademki arabanıza güveniyorsunuz o kadar emek verdiniz o araba ankaradada yürür istanbuldada fizandada ama istanbul sartı nedir ? Mantıklı bir acıklamada yok ŞU SEBEPLERDEN DOLAYI İSTANBUL demekte yok.İSTANBUL İSTANBUL ....

Sizinde dediğiniz gibi Msupra ve ismail abi köklü bir ÇAM gibidir kolay kolay devrilmez...Devirmek isteyen o ÇAMI ANKARADA devirmek isterdi deplasmanda değil...

Kolay gelsin...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayabusayla deneyelim deniliyor resmen.gelen cevap turbo busa bulun deneyelim.amaç şov yapmak başka bişey değil..
    yürümüyo demek ki turbo m3 ki hazır olmadığı bilinen bütün arabalara gider yaptı ama gel deniyelim diyen kimseyede yanaşmadı

şöyle güzel bir video koysada görsek

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda turbo hayabusa olması lazım ya

geçen senelerde bebek abbasın orda falan goruyordum ben bitane bordo renk uzun şasili

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alacaklılar neredesiniz? İş yerim gebze / dilovası. Gelin alın.

Alacaklılar, ya gelin alın, ya da mahkemeye gidin.

Alnım açık. Kapım açık. Takıldığım yerler belli.

Alacaklılar gelin. kapılarım sonuna kadar açık. Korumam yok.

Allah tan başka güvencem yok.

Kendine güvenen adam mahkemeye gider.

Götüne güvenen, alacaklı adam, dayanırdı kapıma.

Ulaşmak isteyen özelden mesaj at, telefon adres vereyim.

Beni bulmak isteyen 2 saatte bulur.

Ya da bülent gibi klavye kahramanlığı yapar.

1 ay evvel dünya "yol 60-130 mph bmw rekorunu" ben ve ekibim kırdı. Benden hızlı bir E30 var, o da VHT li pistte kırdı.

Yurt dışında hemen *** attılar, ama mecburen kabul ettiler. Dünya yol bmw 60-130 mph rekoru ALLAH'ın izni ile bana ve ekibime ait.

Şirketim belli, işim belli. Arabalardan 1 kuruş kar etmedim. Aksine tahsil edemediğim bataklarım oldu. Tuning işini 2007 eylül'de bıraktım. Toplam 2 sene ticaretini yaptım.

Arabasını güçlendirip ödeme yapmak istemeyen insanlardan nefret ettim. Ve bu nedenle tuning ticaretini bıraktım.

Hem maximum gücü isteyeceksin, hem minimum bütçe ayıracaksın. Taksit isteyeceksin ama 24 saat hizmet bekleyeceksin. Başka kapıya. hadi ordan.

Arabanı yıkattır, teslim alırken deposunu bile bana doldurt, ama para deyince kötü adam ol. Hadi ordan.

Ekmeğimi 60 senelik aile tezgahımdan kazandım, ve halen aynı tezgahı çalıştırıp evime ekmek götürüyorum. 1000 kişiye istihdam sağlıyan bir tezgahım varken tuning ticareti ile uğraşmam.

Tuning işinden 1 kuruş cebime girmediği gibi, kaybım oldu.

4 sene evvel tuning işinde başarısız oldum, amma kimseye borcum yok. Alnım açık.
    Alacaklı adamlar, götlerine güveniyorsa çıksın karşıma, alsın mangırını.

Tuning ticaretini bırakıp, 3 sene boyunca her iki m3 ümü hazırladım. Dünyada bilinen en güçlü "yol araçlarından" biri olan supralara davetiye yolladım.

Supra fanatikleri hemen savunmaya geçtiler.

Supra fanatikleri kraldan kralcı oldular.

Supra sahiplerinin boruları ötmez oldu.

1 tane supra sahibi girip yazamadı buraya, ama fanatikleri yazdı.

Bu supralar neden yapıldı. Cevap yolda en hızlı olmak için.

Ben de gelin test edelim dedim. Çok doğal.

Benden alacaklı olan, sevmeyen, kafasına takan, çık gel, gör beni. Ya da mahkemeye başvur. Götten sıkma. Klavye kahramanlığı yapma.

İsmaili ben cumartesi günü aradım, davet ettim. Gelir ise deneriz. Davet sahibi benim.
    dilovasında hangi fabrika acaba? aylık elektrik tüketimi belli bir miktarı geçen her fabrika bizim müşterimiz bu sebeple merak ettim.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu görmeyeli baya bir uzamış ama benimde nacizane fikrim hazır olmayan araçlara ısrarla çağrı yapıldığı , hazır olan her araç içinse gelişi güzel kural koyulduğu.. Bende bu gidişle deneme olmayaacağını düşünenlerdenim
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok ilginç heryerden arababa aranıyor ama ayağa çağrılıyor kim gelirki test istiyosanız gidiceksiniz bu iş bu kadardır bununda bahanesi yoktur he gitmiyosanızda bu işte ya reklam vardır yada R
    Livestrong

Rman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=M_PROJECT;1819533]ankarada hersey mevcut ama ankaraya gidecek kadar yurek yok kimsede .[/QUOT E]

+13985938 krktr Bu konu patlar bence Mustafa güzel dedi yerinde dedi
    Arif Gökdemir(R-Turbo)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese selamlar,

Konuda bahsi gecen Supralardan birinin sahibi benim. Mert ile de bir kac gun once bu konuda konusmustuk, teklifine memnun oldum ama arabanin hazir olmadigini ve neden hazir olmadigini da kendisine soyledim. Hatta eksiklerini giderdigimiz en kisa zamanda deneyebilecegimizi de soyledim. Kendisi de uzun suredir arabasini hazir etmek icin ugrasiyor, bu islerin kolay olmadigini biliyordur eminim ki. Ama simdi burada uzulerek goruyorum ki "bir tane supra sahibi yazamamis" seklinde bir ithami olmus. Madem yazmama da ihtiyac var, yazayim. Ben diyorum ki, supra hazir degil. Hazir olmadan da cikarmam. Kendimizin ozel parca falan da uretmesine gerek yok hazir olmasinin uzun surmesi icin, en iyi firmalarda bile bu guclerde ki arabalara yapilan iyi bir parcanin uretiminin ne kadar uzun surdugunun bilindigini dusunuyorum. Ama gecenlerde deneyelim mi dedigin Porsche 997 Turbo var. Deneyelim dedik ama oyle kaldi, istersen haftasonu deneyebiliriz. Guzel bir yaris olabilecegini dusunuyorum. Foruma pek bakmiyorum, telefonum var nasilsa sende.

Herkese iyi forumlar,

Salih.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bıraktığım 8.sayfadan filan okumaya devam ettim.MSupra deneyelim demiş.Ardından Miniks motorla denemek isteyenlere duyurulur demiş bu gece için.Ama sonuç olarak herhangi bir gelişme yok..

Umarım bu bahsi geçen denemeler yapılır;güzelce de bir videoya çekilir ve izleriz.Uzun zamandır böyle araçları bir arada izlemedim..

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar başarılı bir projenin reklamı ancak bu kadar kötü yapılabilir 2 adet gt30r yolda ne yapar diye düşünürken şimdi msupra turbom3 ün içinden bir geçsede tüm forum rahatlasa gibi bir düşünce oluştu bende...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert 1 atm hava basıncına göre ayar yaptırmış aracına yada kendi söylediğine göre ayar yapmış. O yüzden istanbul dışına çıkmaya korkuyor gibi geliyor bana.

Söylediği gibi ayarını kendisi yapmışsa korkmasına gerek yok ankara sınırı içerisinden girer girmez bağlar laptopunu yine ayar yapabilir. Korkma Mert git ankaraya. Eskiden benle çok kafa geçtiler aracım sorunluydu şimdi sıra bende amaçlı konuyu açtın ama eskiden daha beter ettin kendini.

Satış Yasaklı ilkerotti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo busa cok komik gercekten. başkent e beklerizzz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)