güncel 207 gt
bence 207gt de güzel bir seçenek ilk ilandaki aracı bende daha önceden görmüştüm güzel bir araç fiyatta anlaşabilirsen alınabilir rc ile arasında 25hp güç var zaten dünyalar kadar fark yok
neyse o sorun değil o araştırılır önce bi araba bulup alalımda
207 gt kullanıcıları fikir ve görüşleri
sağda solsa eşte dostta kırmızı temiz km düşük boyasız gt yokmu günceli![]()
sen son fiyat olarak ne düşünüyorsun dostum kuzenimle görüşmüşsün sanırım bana güzel bi teklif at özelden ben sana yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla![]()
Livestrong
butceden dolayi RC alamiyorsan GT ile pisman olmazsin hirpalanmamis bir arac aldiginda..
ben bazen derdim keske RC alsa miydim diye ama sadece GT'nin arada kalmis bir model olmasindan dolayi, yoksa bariz bir eksikligi yok RC'nin yaninda..
mesela koltuklarin gorunumu RC'de daha iyi ama yan destekleri GT'nin daha saglamDireksiyon RC'de biraz daha kalin.. farlar karanlik falan ufak tefek seyler
performans olarak kullanirken cook bir sey hissetmedim ben, bende kat iptaldi komple duz boru ve filtre kiti vardi.. stock RC ile kiyasliyorum..
teşekkürler bilgilerin için..bende aynen komple düz boru istiyorum birde blow off..
memnun kalıcağını düşünüyorum çünkü dediğin gibi bütcem el vermiyor.
birde çok çok bi beklentim yok. rc dede gözüm yok. ztn mersinde rc yok farkını anlamam bile![]()
Valla hic gormedim inan o kadarda dikkat ederim varsada pek cikmiodur.. Bi kirmizi 2 siyah gt var bildiklerim kirmizi patlamisti siyahta pertten donme gbi bisey
ben corsa yı şiddet ile tavsiye ederim...
opc ile tek farkı yazılımmış forumda bir yerde konusu geçmişti yazılım ile sorunsuz corsa çıldırır...
03 STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)