imkan varsa RC al, GT ler de kotu araclar degiller. Corsa cıldırıyor vs de yazılım gorunce GSI lar pek saglam kalmıyorlar. İlla ki sorun cıkıyor, cok iyi mapper ihtiyacın var.
imkan varsa RC al, GT ler de kotu araclar degiller. Corsa cıldırıyor vs de yazılım gorunce GSI lar pek saglam kalmıyorlar. İlla ki sorun cıkıyor, cok iyi mapper ihtiyacın var.
Corsa GSi ben de tavsiye ederim![]()
kırmızı gsi olsa düşünürüm ama kırmızı takıntım tuttu hep red ve cum yüzündenarabamıda sattım 2 araba var düşündüğüm 2siylede 500 milyon için anlaşamıyorum.. nolucak bilmiyorum hayırlısı. istanbulda bu devir işi 1 günde falan halledilirmi? yani mersinde yarım saatte hersei hallettim arabayı verdim. orda nekadar sürer
Burda kötülüyenlerin bıdı bıdı yapanların kaç tanesi GT kullandı acaba ? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuyalım![]()
Livestrong
bıdı bıdı falan ayıp oluyo yalnızkötüledik evet ama demekki bi bildigimiz var.. çevremizde kullanıpta yakınan birisi var demekki
![]()
ok...
Corsa ve 207'nin üzerinde bol bol vakit geçirmiş biri olarak Kalite ararsan işcilik vs. gibi Corsa 207'den 1 adım önde
Ama donanıma bakarsan 207'nin yanına Corsa yanaşamaz..yağmur far sensörleri , digital klima , parçalı deri koltuk , 'komple' cam tavan , park sensörü , yol bilgisiyarı ,cruise kontrol bunların hiç biri corsa'da yokk.. Renk olarak kırmızı diyorsan Corsa'nın kırmızısını yalan eder..
Performans için GSİ'a bişey diyemicem çünkü binmedim ama 207'de kötüledikleri gibi bi araç değil bana göre 2008 model alırsan kafan rahat eder (tabi bu performans adamına göre değişir bi type-r cı gelip binerse tabiki beğenmez )
Tercih sana kalmış ama iki araçta seni üzmez![]()
Livestrong
dou kardesım basından berı bı emre torlak dıye tuturmusun gıdıyosun emrenın hıkaylerı sadece bu forumda dıger pejo forumlarındada war adam 207 ye bınmıs ama sansı gıtmemıs yada aldıgı araba sorunlu bı arabaymıs ben dıger forumlardakı yazdıklarınıda okudum her 207 yı kotulemıs ama ben gayet memnunum bır defa dahı arıza ısıgı yakmadı tawsıyede ederım
C R M performance
Zekky mesajını aldım
Arkadaşların da dediği gibi sanırım biraz şanssızdım, dünyanın en sağlam araba üreticisi pejonun tek sorunlu modeli bana denk gelmişti.
Motor 19,000km.de açıldı
30,000km.de bir daha açıldı
Park sensörü bozuldu, allahtan parkım iyidir
Sürücü cam kaldırma modülü bozuldu
Hız sabitleme bozuldu
Aracın her yerinden delirtecek düzeyde saçma sapan sesler gelirdi,başka bir 207 kullanıcısı arkadaşımın tavsiyesiyle bagaj kilidine yara bantları yapıştırarak, göğüs ve diğer birleşim yerlerine katlamak suretiyle not kağıtları sıkıştırarak sesleri asgariye indirmiştim.
5li cd changer vardı allah için 4 tanesi sorunsuz çalışıyordu, ee yeter aç gözlü olmamak lazım.
Satmaya yakın esp arıza ışığı yaktı.Bunlarda esp ve abs aynı beyin üzerinden kontrol edilir.Beynin değişmesi gerekti çıkan fatura 2000TL+işçilikti sanırımNeyse farklı yollardan bi şekilde çözdüm.
O kadar da şanssız sayılmam aslında çünkü herkez 2. vites senkromeçten yana sıkıntı yaşarken cırtlaya pırtlata vites geçirirken ben hiç sorun yaşamadım
Bu yazdığım ve yazmayı muhtemelen unuttuğum anılar sadece 1 sene içinde yaşandı.
İyi bir araçtır ben tavsiye ederim ama yine de iyi düşün sen![]()
Peki senin sattigin arac nerde abi dikkat ediyimde o araci almiimgerci servis kayitlarindan cikar.. Gercekten cok sansszmssn.. Yuh dedim. Sesler allahin emri fiestamdada vardi ama bu her ariza isigi yandiginda yureim hoplicak anlaslan 4 gn istanbuldaym bikac araba bakicam onlar ztn temiz deqilse gt den vazgecicem
Emre bekleme millet cevap yazsın diye git Guitar Hero oyna sen yavrum
Bu bayramda da sen gelme Antalya ya da soracam ben sana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)