Ozaman benlik bi durum değil bu..Biraz arastırdığımda bikac kişinin daha basına gelmiş aynı olay...
3.ye formatladım hala aynı..Can sıkıcı bi durum malesef
Ozaman benlik bi durum değil bu..Biraz arastırdığımda bikac kişinin daha basına gelmiş aynı olay...
3.ye formatladım hala aynı..Can sıkıcı bi durum malesef
saat ayarlarında 'otomatik zaman yenilemeyi' açık seçersek düzeldiğini söyleyenlerde oluyor.n95 te öyle kullaıyordum daha az yapıyordu. e72 de öyle kullanıyordum saatler geri alındıktan sonra bozuldu![]()
çok garip gerçekten kesinlikle ince bi ayarı olmalıki bu şekilde çıkıyor yoksa mümkün değil![]()
acaba dedim şebeke saatimi farklı ama hangi hatta kulanıyorsunuz ?
gmt+2 istanbul olduğu surece ve otomatik saati ileri geri alıyorsa bu şekilde olmaması gerekiyor garip
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Gmt+2 istanbuldaydı.Formattan sonra ankara yaptım suan tekrar istanbul'a geri cevirdim...Ben avea kullanıyorum insallah aveadan değildir cok kötü küfür edicem.
Turkcell kullanma ihtimalin varmı dostum.Eger varsa turkceli deneyip bi bakabilirmisin aynı sorun devam edicek mi??
ben turkcell kullanıyorum başka hattım olsa denerdimde hepsi turkcell
bence şebeke saatinde sorun olabiliraveanın bi hatası bulunmuş oldu muşteri hizmetlerine yazmak lazm
![]()
135
├┼┼╕
246R
Ahh insallah aveadandırda biraz kavga ederim...Telefondan soğudum yemin ederim yaa.
Ayrıca bu navigasyon icin ne tavsiye edersiniz.Kimisi garmin falan daha iyi diyor.
Kullanmak icin mutlaka internet paketimi gerekiyor..Ücretsiz kullanma gibi bi ihtimalimiz yokmu hiç bu mereti![]()
Bugün tak etti Nokia'ya mail attım ardından dayanamayıp müsteri hizmetlerini aradım..
Mevcut sürümü tekrar yükleyebilcegimi ardından düzelebilcegini söledi fakat cihazdaki zaten son sürüm ve bu tekrardan yüklenebiliyormu onuda anlamadım,yapamadım yani...
Tekrar aradıgımda bi bayan cıktı; mevcut güncelleme tekrardan yüklenemeyebilir dedi servise götürün yazılım atılsın diye bi cümle kurunca actım agzımı yumdum gözümü
Ve sonra bi türkcell hat bulup mesaj attım 12-13 tane mesaj sıkıntısız geldi ama sonrası yine aynıydı...Nasıl olcak bilmiyorum bu iş..
Sanırım gmt+3 diye bi secenek olsa düzelcek.
ben e 72 yi formatladım sorun devam etti bugün itibariyle elime bir samsung geçti onu kullanmaya başladım ondada aynı sorun oldu mesaj 1 saat önce gelmiş gözüküyor. kesinlikle aveadan bence ....
Nokia Club Servislerinden birine gidiyorsun üzerine yazılı olan sürüm son sürümde olsa sorunum var tekrar sıfırdan temiz bir biçimde kurun diyorsun, işini çözüyorsun..
Nerede oturuyorsun bilmem ama Altunizade'den Kadıköy'e inen (İstanbul Avrupa Yakası) Nuhkuyusu Caddesi üzerinde Eski Şengüller bayisinin yerinde (Daha önce üst katındaydı) Club Nokia servisi var.. Evim zaten hemen onun arkası ve her konuda yardımcı oluyorlar..![]()
bayağıdır pc suite kullanmuyorumda onceden çıkıyordu boyle bir seçenek senin şuan kullandığında nedendirbilmiyorum kaldırmışlar![]()
ZeoN nun dediği gibi nokia shoplardan yardım alabilirsin
135
├┼┼╕
246R
Tesekkür ederim ama malesef Bursa'da oturuyorum.Dediginiz gibi yapıcam burda.
D.H forumunda garantiyle ilgilide biri içime kurt düşürdü harbiden soğudum su telefondan yaa yemin ederim.
Okadar severek bekleyerek aldım bide![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)