olurda ağrı doğubayazıta düşen olursa Allah yardımcısı olsun...
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Aralık ayı iyidir.Güncel çabuk bıter.Ama ilk gün ızdıraptır.Aşısı kaydı yatagı ıvırı zıvırı çok yorulursun gece geç yatar sabah 6 da kalkarsın.Hiçbirşeyi dert etmeyin herşey çok güzel ve çabuk bitecek.Önemli olan o ilk günkü aptallıgı atmak gerisi kolay.
Ben havacı olarak yaptım.Kütahya acemilik usta bırlıgı Istanbul Levent.Umarım herkes havacı çıkar.
Kafanızda büyüttüğünüz kadar deil emin olun.Uzun dönem ıle kısa dönemin çok farkı var ister istemez ayırıyorlar.
Sadece herşeye atlamayın ortalarda bulunun ve hiçbirşeyi en iyi yapmayın.
Herkese hayırlı teskereler.....
Emekli ÇAVUŞ![]()
---BTU cupra---
aynen iLk günden çekiniyorum ama yaLnız oLmadığımı biLemek,herkesin çayLak oLacak oLması destek çıkıyor bana
peki ne götüreLim? koca bir bavuL? sırt çantası ? eL çantası ? yada hiç bir şey? nedir?
Bol iç çamaşır(yıkamak yada yıkatmak istemıyorsan),2 takım içlik(üst ve alt),bol miktarda çorap ve 2 karton(en az)sigara içenler için,yara bandı,iğne-iplik,traş bıçağı,krem(kulaklar ve ellere çok gerekecek),bot için boya....
Aklıma gelenler bunlar.Gerçi bunların hepsı gıdecegınız yerde mevcuttur ama o sırayı beklememenız açısından bunları gıderken göturmekte fayda var.
---BTU cupra---
Bende takılmadı eşyaların arasına sıkıştırırsan bi sıkıntı olmaz sanırım.
Çalınma olayı bızım orda hiç olmadı.Umarım sende de olmaz.Kilitsiz dolapta dıpler de duruyordu benım zulalar hiç birşey olmadı.zamanla herşeyı ögrenırsın hepsını bı yere koyma böl parçala farklı yerlere koy gıderse bıle bıı kaçı gıtsın kalanı sana yeter zaten
Güzel anılar olur dedıklerı gıbı anlata anlata bıtıremezsın anılarını.6 ay yaparsın anıların 6 sene surer yalan rüzgarı gıbı
Hayırlı tezkereler şimdiden.....
Sadece rahaaaat olun yeter![]()
---BTU cupra---
Eritiler merak etme =)
Ortalama 12-13kg vermişti herkes bizim dönemde.
Pskolojik olarak derken şimdiden pskolojin hazır olacak "gidiyorum, nasılsa bitecek, 6 ay değil mi ne olabilirki en fazla, orada bişey yaşadığında yapsam yapsam 6 ay yaparım sonra hürgeneralim" mantığı ile git.
Geride bıraktıkların ailen,eşin,dostun vs... düşünme acaba ne yaparlar ne ederler. Nasıl geziyorlar die. unutmaki sen gezerken onlar askerdeydi ya da sen döndükten sonra gezerken onlar da askere gidecekler
Orada güzel dostluklar kurmaya çalışın.
KDler birbirini tutmazsa ne uzun dönemler ne de komutanlar sizi tutmaz. Bunu unutmayın...
Hayırlı teskereler şimdiden...
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
ben kilo aldım geldimyemekhane çavuşu yaptılar askerlerime zeval gelmesin die her yemeği test eder verdim
"O bu diillde en çok zoruma giden helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmekti " bu klişe cümleyi bana nasip eden rabbime şükürler olsuninşallah sizede nasip eder
İstihbarat Yemekhane Çvş Okan Everest ahaahahah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)