Arkadaşlar bu türkçe seslendirme hangi versiyonlarda var ve en ucuz kim nerden aldı acaba?
Teşekkürler..
Arkadaşlar bu türkçe seslendirme hangi versiyonlarda var ve en ucuz kim nerden aldı acaba?
Teşekkürler..
Bana hala rüya gibi geliyor. Şuanda ftp den cihaza yolluyorum 1 saate kadar bitmiş olacak ama bekleyemeyeceğimUmarım çalışır. Olmadı orjinali alıcaz
Bu arada kim nereden ve ne kadara satın aldı bilgisi olan varmıdır ?
FORZA 4 ezer gibime geliyo3 bile yeterli şuanda videolardan gördügüm kadarı ile
![]()
Şu oyunu almayı başaranlar nerden aldıklarını yazsın da bizde alalım, ebay mi tr de satan varmı vs...
yarin sony store larda satilmaya baslanacak. Spotcularda mevcut, bugun konustugumda yesilkoyde mevcuttu. Sony store lar 105 tl civarina spotcular 100-130 arasi gidip geliyor arkadaslar.
Ya bir deminki arkadan vurmalara bakin birde burda arkadan dokunma sonucuna bakin.. Vay arkadas 5 yil yetmedi mi ya? cok ciddi hayal kirikligi yasadim.. Tahmin ediyordum boyle olacagini ama icimden diyordum ya belki..
http://www.youtube.com/watch?v=jAi8vdZxdr0
forza 3 u de, GT5 ten once cikartalim diye yirtindi turn10.. gt5 ten bir sure once sundular gt5 bir sene ertelendi.. Eger bunu gorebilip biraz ugrassalardi, GT5 2 sene ertelenirdi cidden.
o konuda bir cok spekulasyon var. Su an ki soylentiler, cikacak olan forza nin forza 4 olmayacagi makyajli forza 3 olup kinect ile uyumlu olacagi yonunde.
Forza 3'ün üzerine gece kar yağmur modu konulsun, biraz da otomobil sayısı arttırılsın gt5 nin yüzüne bakılmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)