User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
176 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Klasik Amerikan için Yardım!!!

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16.000 bencede güzel fiyat ki çıkacak işçilikten çok eminim , fakat fiyatta anlaşamadık gibi duruyor Ümit Kemal beyle , olmayan parçalar ise ön davlumbaz sacları ve marşpiyeller. Bunlara rağmen fiyatta bir şey söz konusu değildir dedi tabi ben genede teklifimi yaptım umarım değerlendirir , olumsuz yanıt gelirsede umarım müsteri bulur aracına.
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çokta ısrarcı olamadım açıkçası fiyatta Umit Kemal bey MMA sporcusuymuş ustalarımızda yaşlı allah korusun onlara ihtiyacım var :P
    - The Ultimate Sleeper -

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çokta ısrarcı olamadım açıkçası fiyatta Umit Kemal bey MMA sporcusuymuş ustalarımızda yaşlı allah korusun onlara ihtiyacım var :P
    hahaha

kardeş sana tavsiyem acele etme ne cevherler var trde bulursun merak etme proje için 20 tl lik araba bence fazla
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha

kardeş sana tavsiyem acele etme ne cevherler var trde bulursun merak etme proje için 20 tl lik araba bence fazla
    Kesinlikle haklısın acele etmek en büyük hata olur. Bakmaya devam edicem içime sinen bir araç almak için fakat 20.000 tl proje aracı için az demişsin ama en sonki hurda indirimde çok araç çöpe gitti bu yüzden çok az kaldı ve sahipleri bu boşluğu fırsat bilip uçuk fiyatlar çekiyor.
    - The Ultimate Sleeper -

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16.000 bencede güzel fiyat ki çıkacak işçilikten çok eminim , fakat fiyatta anlaşamadık gibi duruyor Ümit Kemal beyle , olmayan parçalar ise ön davlumbaz sacları ve marşpiyeller. Bunlara rağmen fiyatta bir şey söz konusu değildir dedi tabi ben genede teklifimi yaptım umarım değerlendirir , olumsuz yanıt gelirsede umarım müsteri bulur aracına.
    taibikde doğru diyorsunuz önemli olan tabikide sizin içinize sinmesi içinize sinmeyen bir amerikanla bu işe başlamak intihar gibi olur
    ahahahahahahaha bu ayrıntıyı demeyi unutmuştum
    74 model sehpa...

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taibikde doğru diyorsunuz önemli olan tabikide sizin içinize sinmesi içinize sinmeyen bir amerikanla bu işe başlamak intihar gibi olur

ahahahahahahaha bu ayrıntıyı demeyi unutmuştum
    adamı yakıyodun ha Allahdan kalabalık gitmişler yoksa mecbur almıştı
    BOZBEY

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adana'yı araştırın,orda güzel amerikanlar var.

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende bakıcam hep beraber bakarız artık
    GOT DİESEL&TORK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adana'yı araştırın,orda güzel amerikanlar var.
    Adanalı bir arkadaşım var hatta bir Nova topluyoru orda. Onlada konuştum sorduracak , daha yeni başladık armaya. Millet aylarca araba arıyor bulana kadar bir acelem yok elbet bulurm.
    - The Ultimate Sleeper -

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de hiç acele etme,sonra çok çilesini çektiriyor amerikanlar

PM'den bana üst limitini yollarsan bende bakarım,denk gelirse haber veririm.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerikan için iyi araştırmak lazım bazen hiç umulmayan yerden güzel araçlar çıkabiliyor

ara sokaklar vs

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde var camaro ve trans ** alma projem bakalım denizlide vardı bi tane alamadık kaçırdık sanırım izmir e gitti bende bakıyorum ama acelem yok yalnız kimse kusura bakmasın alınmasın ama toplanılcak arabaya bende 20bin tl para vermem sonuçta bizde amerikancı adamız bu işler nasıl dönüyor biliyoruz tabi herkesin arabası kendine göre bi değeri vardır bende olsam o paraları isterim
    dediğim gibi sana da tavsiyem eğer çok paran yoksa toplanılcak bi arabaya 20bin tl verme
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

CcRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilgilenirseniz İzmirde Hurdacı Bülent geçen sene tireden balta kafa camaro getirmişti durumu iyi degildi ama proje için uygun bi arabaydı. Toplamaya başladımı naptı bilmiyorum ilgilnirseniz telefonunu verebilirim arayıp sorarsınız.

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hhaahhaa aman diyim bana verme zaten bizim ismimizi duyunca kapatır telefonu
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16.000 tl iç dış a inanılmaz bir rakam çürük camaro için...
    hayırlısı olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CcRider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilgilenirseniz İzmirde Hurdacı Bülent geçen sene tireden balta kafa camaro getirmişti durumu iyi degildi ama proje için uygun bi arabaydı. Toplamaya başladımı naptı bilmiyorum ilgilnirseniz telefonunu verebilirim arayıp sorarsınız.
    Yarin koray acarin trans ** ine bakicam bakalim o nasal komple kumlanmis kaportasi bitmek uzaraymis. Fakat fiat mevzuu cook ortada bu amerikanlarda gordugum kadariyla yani toplanicak bir araba 9-10.000 e nasil bulunak anlamis dglm AMA su hurdaci bulentin telefonunu alaym bi konusiiim camaro hakkinda birde nerdedir bu adamin yeri?
    - The Ultimate Sleeper -

CcRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarin koray acarin trans ** ine bakicam bakalim o nasal komple kumlanmis kaportasi bitmek uzaraymis. Fakat fiat mevzuu cook ortada bu amerikanlarda gordugum kadariyla yani toplanicak bir araba 9-10.000 e nasil bulunak anlamis dglm AMA su hurdaci bulentin telefonunu alaym bi konusiiim camaro hakkinda birde nerdedir bu adamin yeri?
    Amerikan fiyatları artık eskisi gibi degil. Amerikanlara çocuklugumdan beri ilgiliyim ciddi olarakta 5 6 senedir ilgiliyim ilk araba almaya niyetlendigimde hiç bişey bilmiyordum sagolsun abilerimiz yol gösterdiler az çok bu işi ögrendik. 5 6 sene önce 5 6000 civarı camarolar vardı 15 16.000 civarı eli ayagı düzgün camaro veya trans ** çok rahat alınırdı. Bi abimiz 20.000 tl civarı full restoresyanlu trans ** satmıştı yapılan masrafı düşünürseniz bedava. Amerikan kaporta boyaya girdimi sizinde yazdıgınız gibi 15 16000 binden aşagı çıkmıyor.
    2 3 sene önce nasıl olduysa hurda denen arabalar bazıları için çok degerli oldu fiyatlar tavan yaptı 10.000 tl ye düzgün 4 kapı direksiz 8 otomatik impala bile alınırken şimdi 10.000 e direkli 6 silindir 64 bile bulamazsınız kolay kolay nova bile satmıyor artık 10.000 e. Novalar bu paralara satılıyorsa tabi artık camaro trans ** sahipleri tabiki arabalarının fiyatlarını arttırıyor.
    Biraz uzun oldu ama 9 10.000 civarı araba bulmak için çevrenin geniş olması lazım memleketteki gizli kalmış yatan arabaları bilenler adamları bulmak lazım anca bu şekilde bulunur. İstanbul dışında Ankara Konya Kayseri Adana taraflarınada bakmak lazım.

Hurdacı Bülentin 6. sanayi sitesindedir İzmir ve çevresinde en çok bilinen amerikancıdır kendisi numarasını bulamadım şimdi yarın sanayiye gidince ögrenirim ayrıca bi kaç kişiyede sorar bildikleri varsa ögrenirim.

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim konum eve gidim uzunca yazacam valla.
    Sakin güç...

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence araç ne olursa olsun öncelikli olarak arka çamurluklar özellikle çürük olmamalı.pas olabilir ama saç işlemi görecek çürük olmamalı öncelikli olarak buna dikkat edin. ndn diceksiniz; işçilik için arka çamurluk çürüğü çok ağır masraf demektir. artı işlemlerinize cam-kilit-menteşe kısmınıda eklemeniz gerekli. eski model aracın kapısı tık diye kapanmalı. buzdolabı gibi. camlar fitiller okka gibi olmalı. diceksiniz ne gerek var. var işte ufak detay ama göze güzel gelen küçük şeyler.artı saç pres işide var. ihtiyacınız olacak en fazla işçilik tecrübe ustalık gerektiren el emeği. bence 16bin tl kaporta boya döşeme için biraz yüzeysel bi para çekilmiş. kaporta masrafı 4-5bin tl yi geçmemeli bence. boya fantezide olabilir. malzeme kalitesine göre 5bintl lere kadar çıkar. belki dahada arttırabilirsiniz. he derseniz arabayı askıya alıp herşeyi söküp yapıcam derseniz herşey değişir... çok planlı olmak lazım. ben bu evrelerden geçtiğim için söyleyebiliyorum bunları. bi kere her parçayı hazır etmeden sakın bir işe girişmeyin araçla. sorcağınız ne varsada yardımcı olabilirim. belki ilerde benmde böyle bi fantezik bi projem olabilir. ama kesinlikle böyle bişey yaparsam özel bi araç bulurum. o emeğe bi emek daha katar çünkü. o olsun bu olsun demeyin bence. özel bi araç bulun.
    Sakin güç...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)