416 hp :) kendi çapında gidiyo işte o gün denediğimizde çok iyi değildi şimdi daha iyi :)
Printable View
nerdeyse her kasanın typer modeli mevcut atmosferik nsx yükleyinde onlarıda deneyelim :)
benm atmosferik s2k yı geçen yoktu en son, hala yoktur herhalde biz başladık bıraktık burdaki arkadaşlar aldı yolunu uzadı gitti :D yetişemeyiz bu saatten sonra...
ben bitane premium nsx typer aldım ona alışmaya çalışıyorum değişik bir araba :)
hey maşallah herkeste hazırlıklar son hız valla...
Ben hiç açmıyorum herkez rodajda galiba hp ler yükseliyo :D
psn nasılda bağımlılık yapmış. gt'nin kuru kuru zevki çıkmıyor :D
Bi hafta sonu da psn siz geçiyor :D
gt5 oynamayı çok özledimmm:rolleyes:
mehtap 5 :D
arabalarım yavastan hazırlanyo psn b kac gun daha kapalı kalsın :D
rodaj yapın hp ler yükselsin :D
Press Release: Some PlayStation Network and Qriocity Services to be Available This Week – PlayStation Blog
Basın açıklaması geldi Sony'den..
Önümüzdeki haftadan itibaren PSN geri geliyor ama bütün fonksiyonları ile değil..
Yazıdan anladığım ve özet geçmek gerekirse..
Kademe kademe geri gelecek PSN.. Yani güvenlik açıklarını kapatmak için daha sıkı bir sistem yapıyorlar ve sanırım en son PS Store geri gelecek..
Bütün PSN kullanıcılarına 1 Ay PSN Plus üyeliği verilecek.. (Türkiye'de yok tabi böyle bir şey )
PSN Store'dan bedava indirelecek şeyler konulucak fakat daha belli değil.. Her bölgeye göre farklılık gösterebilirmiş..
Benim kaçırdığım noktalar varsa yazıda tamamlarsanız sevinirim :)
off yaa hala çok var :)
beklenen açıklama geldi ozur dilemeleride ayrı bi güzellik sanırım bedavadan 1 oyun cepte gibi :D
m.milliyet.com.tr