Tfsi makına moruk neysekı vag grubundan o guzel olmus :)
Printable View
Bu gece kurtbil,ben,ilkay,samet çok güzel denemeler yaptık çok eğlendik gayet zevkli denemeler oldu özellikle bizim ilkayla denemelerimiz dahada zevkliydi teşekkür ederim ilkay :D
Guzel geceydı ayagınıza saglık beyler :)
aynen zevkliydi bu gece baya bi :D
ben çok fazla duramadım ama ringde çok eğlendim :D kalabalık ve kopmadan gidince çok iyi oluyor
Adaş seninkiler benim elemanları dövüyor. :D
Bir de PS'de gözüküyorsun net'ten seni göremiyorum ne ayak? :D
Benim USA PSN hesabımdaki araçları TR PSN hesabına geçirebiliyor muyuz buna bir çözüm bulundu mu ? bilgisi olan var mı ?
Benim sürücülere el atıcak olan varmı :D
hesaptan geçirme yok sanırım emin değilim sony e mail atmak gerek diye dşünüyorum :D
ayrıca paylaşıma açılmış tüm şofer lere el attım yarıştırıyorum :D
Valla onuralp84 kimse Allah razı olsun geçen bütün sürücülere el atmış 300-350k para geldi :D
onuralp =Kingpin
bende şuan kasıyorum oda kasıyor sanırım :D gene paralar gelcek hahaha :) akşam 10 a kadar iş yerindeyim hiç affetmem :D
Bu gece bende rahat rahat gider yapabiliyorumm :D
b spec online oliyim bari bende :D pc basındayım madem anlamı olsun :D
valla para bitince ilaç gibi geliyor dün bi baktım 120.000cr kalmış fakirlik çok kotu çook :D
bir sorum daha olacak ben bu TR psn muhabbetini bilmediğim için USA psn id ile oyuna başladım. Cr. ve araçların hepsi burada kaldı doğal olarak . Oyunda bağlanmama gibi bir olay vardı sadece TR psn bağlanıyordu bu olay devam ediyor mu ? Birde bu paylaşımlı sürücü olayı nedir açıklar mısınız ? olmadı bende açıyım benim gariban TR psn id ye bir el atıverin :)