valla oynayanlar var zaten şuanda ben odayı bulamıyorum dou zaten izlerken bile çözersin olayın nasıl olduğunu :D
Printable View
valla oynayanlar var zaten şuanda ben odayı bulamıyorum dou zaten izlerken bile çözersin olayın nasıl olduğunu :D
Evet yeni oda acıldı kimse bende ekli olmadığı için giremedim neyse birdahaki sefer inş yaklasık 1.500 kazandım yetti bana bu gecelik :)
1472 6118 4216 8218 6714
gelicem ben 5 dk ya oda açık ama ben yokum
şu para kasmayı gösterin bug olan yerden girdim ama nerde durcaz nası doncez vs beceremedim
bende geldim ama oda bulamadım yaaw
girdim bende odaya kulaklığı şarja taktım azcık :D
1472 6118 4216 8218 6758
bugi denicem gelmek isteyen olursa gelsin
ya paradan ziyade exp almak lazim :D 29da kaldi uzun yarislarin hic birine dokunmadim daha , useniyorum :D
bende 26 ile başladım 2 günde level 34 olmuşum 2 gün daha yaparsak zaten level 40 olurum :D
vay arkadaş bi ben kasamadım şu işi artık bu akşam oturucam online başına :D
uzmanda mr ı neyle geçtiniz? italia aldım ferrari kıçı başı ayrı oynuyo.... kafayı yicem :) seviye 23 oldum bide online kastırmak lazım heralde :)
para kasmayı gösterin bana ya valla cok culsuzum :D
uzun süredir girmiyorum aksam bi type-r cup yapalım :D
akşama bende giricem dou, sabri şu para olayını bende kasıcam, 6 kişi oluruz biz sizde gelirseniz iyi olur nekadar çok olursak okadar iyimiş. ban muhabbeti duydum bide dogrumudur varmı ööle bişey?
adamlar napıyo köprü üstünde dönüp duruyolar tur sayısı her dönüşte değişiyo :) birisinin lobisine girdim parayı böylemi kazanıyolar