84 olcak beyler kusura bakmayın
1472- 6399- 8408 -2428- 2047 olcak beyler tekrardan kusura bakmayın
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
hahahahhahahaahbekle ep 3 umde yapım aşamasında. sadece bekle rs le deldım ep3 lede delıcem
ama yanlıs olmasın araban turbo benımkı atmosferık
![]()
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
ya şunu 5 6 kere deldiğimde gören biri yazsında sussun sana bundan sonra tiyo falan yok hadi bakalım bende sana bugün atmosferik arabayla gelicem 3 saniye sonra basıcam![]()
Livestrong
Bende bi ep3hazirladim gecen hafta en setuplisindan. Herkeze gider. Samet sen dahil!!!![]()
Cok ugrasmadim o gun , siz rolling yapiyodunuz bozmim diyr bi tane drift odasi buldum ona daldim. Problem yok yani
Efe sen istanbuldamisin moruk...bi ring yapalim seninle
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
ben odaya giriyorum tam hareket ettiğimde sunucuyla bağlantınız kesildi diyo deli oldum, rastgele birinin odasına girdim sıkıntı yok bu ağ uyuşmazlığına nasıl çözüm bulacaz beyler soleyinde typerımla iddalıyım![]()
Dostum bu aralar tam kamyoncu oldum 1 haftasa 3 kere gunubirlik abkara yaptim. Simdi yine yoldan geldim evdeyim. Hatundan firsat bulursam girerim aksam. Cuma aksamina kadar istanbuldayim sonra yine ankara
şu oda numarasını yazsanıza düzgünce buraya geliyorum bitti maç
edit: 5 6 boy deldim demedim 5 6 kere denediğimizde geçtim dedim sonra şanzumanını aç gel beni geçersin dedim geçtinde neyin peşindesin yavru ceylan![]()
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)