vodkan Nickli Üyeden Alıntı şanzıman ayarı yapıp geliyorum beklıyoree Mıkrafon vardır ıns sızde başlarken gazarken anlasabılrız
PSN: ERBAYY Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı beklıyoree Mıkrafon vardır ıns sızde başlarken gazarken anlasabılrız mevcut 2 dakka geldim. şanzıman fena spec oldu
geliyorum gazlayalım
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı geliyorum gazlayalım ooo jengoo nerelerdesindün fenalardaydın
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı geliyorum gazlayalım vodkan Nickli Üyeden Alıntı ooo jengoo nerelerdesindün fenalardaydın Beklenıyorsunz
oytn Nickli Üyeden Alıntı Aksam gelirim bende. Hayrina benim typerin sanzumana el aticak var mi cok sariyo yaa çekiş kontrolunu seviye 1 e getirmelisiniz
oda numeru giriyoree
Bende geldim ... Pes king tr
Renault Sport
akşam tam ps3 oynama havası var buz gibi dışarı falan çıkılmaz
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
biraz fifa takılıp gelicem
beyler şu yolu değiştirelim artık top gear test track da roll için drag için uygun
vodkan Nickli Üyeden Alıntı ooo jengoo nerelerdesindün fenalardaydın ses olmadan sizin ne yaptığınızı anlamaya çalışırken fenalık geçirdim doğrudur
jengoo Nickli Üyeden Alıntı ses olmadan sizin ne yaptığınızı anlamaya çalışırken fenalık geçirdim doğrudur :d:d :d:d:d........
oda numarası nedir? geliyorum 10 dakikaya
bağlanamıyorum başka skntı çeken var mı ağ uyuşmazlığı nedeniyle
jengoo makineyi ac kapa
ErBAY Nickli Üyeden Alıntı 1472 6399 8966 5886 9914 beyler ring acılmıstır beklenıyorsunuz type-r'larla drag roll yapılır oda numarası bu fakat ağ uyuşmazlığı sorunu yaşıyorum
oda kalabalık degil netinde sorun olmalı büyük ihtimal
vodkan Nickli Üyeden Alıntı jengoo makineyi ac kapa denedim bağlanamıyorum edit: başka odalara bağlanıyor şuan kesintisiz girebiliyor neyse sağlık olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları