yeni oda kuruldu oda numarası
1472 6399 8365 2932 0964
gelde çık işin içinden boşunada zahmet verdim, rastgele odalara giriyor fakat bu odalara ağ uyuşmazlığı diyor nette gayet hızlı anlamadım bu işi
yaa beyler böle aynı speclerde araclar alabılsek malesef bendekıler sınırlı alamıyorum hıc bısey sıze ayak uyduramıyrm :/
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
ankara oran bölgesi mıçmış durumda elektrikler gidip geliyor benim sorun burdan kaynaklanıyor muhtemelen![]()
Aynen ama parali sanirim yeni drag pisti ve lamborghini aventador ve mini countrymanin oldugu paket.
Parali mi? Suan 225 mb lik guncellemeyi yapiyorum.. Parali ise guncelleme neden yaptiriyo ki? Sacmalik
saçmalık değil aslında.
oyunun , güncellemede gelecek yeniliklerden haberi olması laızm ki sen güncellemeyi kurduğun zaman görebilsin . indirmediğin güncellemeler için arabalar dealer da gözüküyor fakat indirmen lazım der. bu sebepten . ayrıca çevrim içi galeri de güncellensin artık .
bu arada aklıma geldi , keşke online araba satışı içi olsa , değer biçip arabanı satabilsek güzel olurdu . ihtiyac olan arabaları orda da bulurduk![]()
Hocam soldikleriniz tabi genel anlamda dogru fakat guncellemeyle ucretli eklentileri ic ice sunmasi kullanici icin sinir bozucu, simdi bu guncellemeyi yapiyorum ama atiyorum almak istemiyorum eklentiyi alan arkadaslarla inline drag pistinde yarisamazmiyim? Illa alcam mi yani o eklentiyi.. Yoksa oyunun kendi mufredatidir saygim var ozel eklentiler eyvallah parali ama herkeze sunulan bir guncelleme icin para odeme zorunlugu sacma..
GT6 için para lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)