User Tag List

Sayfa 378/410 İlkİlk ... 278328368376377378379380388 ... SonSon
7790 sonuçtan 7.164 ile 7.182 arası

Konu: GT 5 genel yorumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gelmiyorum arkadaşlar, protesto ediyorum

Tamam başta eğlenceli oluyordu ama sonradan sıktı. Belli bir kategori yok. kimisi red bull alıyor, kimisi 106 alıyor, kimisi gtr 2012 alıyor. herkes kafasına göre ileri geri gidiyor kafa kafa tokuşuyor. yabancılar giriyor cirit atıyor. saat düzeni yok kim ne zaman giriyor belli değil. oyun amacını aşıyor 106'yı arkadan red bulla itekleyerek 400-500 bastırma girişimlerine giriliyor. kimisi erken kalkıyor yarım saniye önce falan. neler neler yani sıktı bu olay. 4-5 saat boyunca aynı işkence çekilir mi böyle. pist isteği yapıyor kimse cevap vermiyor. zaten oda sahibi kim bell değil. biri çıkınca başkasına devroluyor hiç kimse kimseyi takmıyor anlayacağınız

Madem bunca insan var oynamak isteyen buna bir standardizasyon gerekli. örneğin;

Arkadaşlar yarın akşam 22:00-02:00 arası "techturkey drag-roll" adı altında oda kuruyoruz. ilk pistimiz special stage route x. başlangıç için max 300 hp'ye sahip araçlar katılabilir.herkesi bekleriz.

odaya şifre koyuluyorsa koyulmalı ve buradan paylaşılmalı. yabancılar gelip bozuyor durumu sonra.

hah şimdi oyuna doğru düzgün girdik mi, tamam. bu şekilde biraz ısındıktan sonra oyun içinden ayarlara bakılır. misal şöyle ayar yapılabilir. ek9 civic. max 450 hp. max sert spor lastikleri. manuel vites. tüm elektronik sistemler kapalı vs.

sonra değiştirilir başka araç ve araç grubuna. böylelikle herkes eşit araba alır. olmayanlar ne yapacak denilirse, olmayanlara da olanlar hediye verecek yani arabaları.

bu tür standardizasyon kullanıcıların arabalarından ziyade yaptığı ayarlara ve tepki sürelerine bakar. 450 hp ne gelirse gelsin derseniz, birisi impreza alır kalkışı çok iyi olur sonra tıkanır, diğeri rocco r alır kalkışı kötü olur son hızda alır. böyle garip şeyler oluyor belirleyici etkisi olmuyor yapılan olayın.

Daha sonra ne yapılabilir 2 turluk nürburgring nordschleife açılır. gece gündüz ve hava değişimli. yine aynı şekilde le mans pisti açılır. daha sonra ralli parkuru açılır. oyun bu şekilde birşeye benzer yani.

şu an şu şekilde inanın hiç birşeye benzemiyor. max 1 hafta sonra herkes sıkılacak ve bırakacak oyunu. yeniden rafa kaldıracak taa ki şu en son eklenen süre ölçüm pisti gibi bir yenilik gelene kadar.

Valla yukarıda belirttiğim gibi bir sistem gelene kadar ben techturkey odasına gelmiyorum. sen bilirsin diyenleri duyuyorum haklısınız tabi benim pek etkim olmaz bu konuda ama neden Tech Turkey ismini daimi olarak sürdürmeyelim ? neden başka forumlarda tech turkey odası gibi oda açalım diyerek örnek alınmayalım ? yabancı forumlarda millet ligler turnuvalar düzenliyor bizse drag yaptığımızı sanıp araçları tokuşturalım

Özet olarak Marka-temsil-örnek-eşgal olalım beyler, oyunu zevkli hale getirelim, geçirdiğimiz zamanı birşeye benzetelim
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazıyı görünce dedim ne oluyor baya bi dolmuşsunuz anlaşılan

Doğru diyorsunuz normal girilen odalarda hiç düzen yok biz typer denerken adam alakasız bi arabayla geliyor falan gibi biz ondan dolayı bazı arkadaşlara kendi kurduğumuz odaya girip rahatlıkla deniyebiliyoruz yabacılarıda atıyoruz durmadan herkes böyle yapmalı

ben pek pist kasmayı sevmediğimden sadece drag- roll ve drift tercih ediyorum şahsen ring açılınca en fazla yarım saat duruyorum odada onur gelince falan o zaten nürb açıyor bayada bi takılıyolar bizde o gün dinlenmeye çekiliyoruz o odaya bol bol takılabilirsiniz ? onur limitde koyuyor yabacıyıda atıyor ?

bide benim ricamda şudur odayı kim kurarsa kursun yabancı gördüğünüzü atın, Türk bayraklılara sorun forumdanmısın diye evet derse tekrar sorun hangi forum diye cevap vermezse atın gitsin yani atmayınca bizim mikrofondan sese çok etki ediyor odada lag yapıyor millet sonra birbirini görmüyor falan fistan

edit: odaya şifre koyma malesef benim bildiğim kadarıyla yok ama gelirse çok iyi olur
    Livestrong

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşverin drag falan ya

ring açtığımızda gelin pp puanı belirleyip yarışıyoruz zaten çoğu zaman

herkes o puanda istediğini alabilir

veya dc5 cup yaparız herzamanki gibi hazırlayın bitane

banshee8831 sen geçen gün bizim yarışın sonuna denk geldin ringte çıkıp bf3 e geçmiştik biraz erken gelseydin 1-2 yarışta senle yapardık

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende drag ı sadece ortama uymak içn yapıyorum . bi de samete garezim var ondan

yoksa biz online oynamaya başladığımızda tech üyeleri olarak sürekli ring yapıyorduk . daha sorna driftçi arkadaşlar çıkınca ona yoğunlaştık ama şu anda genel olarak ring ve drift her türlü devam ediyor .

standartlaştırmaya gerek yok , çünkü herkezin istediği aynı anda tutmuyor , zaten oda 5-6 kişiyi geçtiği zaman lag/odadan atma problemi başlıyor...

C.tesi gecesi toplamda 4 oda vardı tech üyelerinin açtığı , herkez canı ne istiyorsa onu yaptı . sonuçta bu oyun eğlence.. denemek isteyen drag odasına girer , ring yapacak adam ring odasına girer...

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banshee mantikli soylediklerin bencede boyle olmali buarada hala bu ag uyusmazliginin cozumu yokmu giremiyorum dellenmek uzereyim

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuda gider yapmayı çok seviyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ringde en iyi süreyi yaptığnız arac ne mesela onun değerine gore alalım birşeyler 2-3 turluk yarış açalım 30dk durmadan gazlayalım

onceden enesle fln typer cup yapıyorduk ringde 2-3 turluk efsane oluyordu

135
    ├┼┼╕
    246R

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek araç modeli olmasındansa belli bi performans puanı olması çok daha mantıklı olur zaten performans puanı aynı olan araçlar aşağı yukarı aynı gidiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendimi anlatabildiysem ne mutlu arkadaşlar. valla gına geldi bana şu drag olayından para falan da kazandırmıyor yani, kafamıza göre iş yapıyoruz

onur, evet ya en son denk gelmişim o gün çok zevkliydi bak. ilk defa online bir yarış yaptım ilk defa zevk aldım bu durumdan. ama sonra herkes çıktı

madem 3-4 tech turkey odası açılıyor bende girdiğimde techturkey pist adı altında bir oda açarım numarasını da buraya yazarım o şekilde değişik pistlerde yarışırız. herkesi piste çekmenin bir manası yok haklısınız. gelen pistte yarışız giden dragta yarışır
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlara katılıyorum.Düzen süper bozuk , o akşam dragda gazlıyoruz karşıdan araba tersten gelip bodozlama üstümüze atladı akü.
    PSN:dohcvtec99

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oda açan arkadaşlar odayı açarken ne için açtıklarını yazsınlar yanına yeterli

xxx no drift vs gibisinden

135
    ├┼┼╕
    246R

Tnrylsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahsen ben son 2 - 3 oyunda oda varken oda açtım drag - roll isteyen gelsin dedim canım ring istersede ona göre odaya giriyorum bencede bundan sonra kim ne amaçlı oda açıyosa yazsın isteyen istediği odaya girsin
    K20Z4 FN2 TYPE'R
    R - 15655

vodkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eglenme amaclı girdigimden bana pist olsun drag olsun hepsi uyar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oda açan arkadaşlar odayı açarken ne için açtıklarını yazsınlar yanına yeterli

xxx no drift vs gibisinden
    xxx li açılırsa haber verin aylar sonra gelirim bende

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var mı bişiler beyler

@banshee8831,adam haklı beyler

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drag falan skti demiyelimde herkesin zevki farkli bende ring sevmiyorum drift ve drag daha eglenceli geliyo
    Livestrong

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Drag falan skti demiyelimde herkesin zevki farkli bende ring sevmiyorum drift ve drag daha eglenceli geliyo
    + 555

drift'e varım her zaman.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + 555

drift'e varım her zaman.
    Ek9 a yeni setup yaptım bi ara senin fd2 yle deniyelimmi bu akşam

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ek9 a yeni setup yaptım bi ara senin fd2 yle deniyelimmi bu akşam
    olur abicim girebilirsem deneriz.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)