B spec yarislarida amma uzun yav 10 tur 9 tur 6 tur mevlana gibi don babam don valla icmeden sarhos oluyorum izlerken :)
Printable View
B spec yarislarida amma uzun yav 10 tur 9 tur 6 tur mevlana gibi don babam don valla icmeden sarhos oluyorum izlerken :)
GÜncelleme ile menüler hızlandı . Ayrıca yeni animasyonlar eklendi.
Tek eksik GT4 teki B Spec te olan hızlandırma modu. Şöyle yarışı normalden 10 kat daha hızlı bir şekilde ilerletebilsek B Spec teki yarışlar bu kadar eziyet çektirmez . Bakalım ilerideki güncellemelerde bu da gelebilir.
Menüler çok ciddi hızlanmış
Yüklüyorum be şimdi vatna millete hayırlı olsun güncellemelerimiZ:)
akşam gidip ilk işim güncelemek olucak sabırsızlanıyorum
şu b spec kapıştırma mevzusunu merak ettim ya :D şoforleri geliştirip geliştirip kapıştırıyormuyuz şimdi ahah ayrı bi mevzu oldu
ayrıca şimdi ben evde ps3 u açık bıraksam web uzerinden b spec yarışlarıma devam edebilicekmiyim ? yanlış anlamadım dimi :D
gran-turismo.com
adresine girdim şimdi
sağ ustte gt5 my home den normal psn ile giriş yap
herşey dokuluyor çok güzel yapmışalr remote b spec kısmıda çıkıyor karşına eve gider gitmez güncelleme yapıp deniyicem :)
eğer olursa iş yerinden size yetişme şansım olucak sadece akşamları oyna oyna bolum geçilmiyor ahah :D
yalniz sadece kendi aramizda yaris yapabiliyoruz bu yeni ozellik sayesinde . cnk guncellemeyi de yaptim suan pc basindayim ve arkadas listem disinda ki kisilere ulasip herhangi bir yarisa giremiyorum . ayni lobby acar gibi yaris acip kendi aramizda yarisabiliyoruz sanirim .
bnm merak ettigim şuanda enes var gördüğüm b spec sürücüsü online olan onunla yarışa girebiliyorum ama enes o anda başka yarışta ise noluyo ???
3 surucum var 3unude online share yaptim , daha sonra normal ps3 den b spec yarislarina girmek istedim , suruculerim yokmus gibi davrandi ve almadi yarislara . muhtemel sadece o an hangi surucu uygunsa onunla yarisa girebilir . yani ayni anda hem online ps3 hemde pcden iki surucuyu yaristirabiliyoruz sanirim.
şimdi yanlış anlamadım dimi
mesela sabri b spec takılıyor ben web den onun yarışına rakip olabiliyorum oylemi ?
eve gitmediğimden çozemedim :D
Ben de yeni 1.06'yı yüklüyorum.
yenı versıyonu yukledım ama anlattıgınız konulara fransız kaldım yaaw..
Teşekkürler Sabri saolasın valla yaaa....her turda senı hatırlıcam.....
Valla menu bayagi hizli sevdim ben bu yeni versiyonu :)
yok mu oynayan :)