B spec yarislarida amma uzun yav 10 tur 9 tur 6 tur mevlana gibi don babam don valla icmeden sarhos oluyorum izlerken![]()
B spec yarislarida amma uzun yav 10 tur 9 tur 6 tur mevlana gibi don babam don valla icmeden sarhos oluyorum izlerken![]()
GÜncelleme ile menüler hızlandı . Ayrıca yeni animasyonlar eklendi.
Tek eksik GT4 teki B Spec te olan hızlandırma modu. Şöyle yarışı normalden 10 kat daha hızlı bir şekilde ilerletebilsek B Spec teki yarışlar bu kadar eziyet çektirmez . Bakalım ilerideki güncellemelerde bu da gelebilir.
Yüklüyorum be şimdi vatna millete hayırlı olsun güncellemelerimiZ![]()
akşam gidip ilk işim güncelemek olucak sabırsızlanıyorum
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
şu b spec kapıştırma mevzusunu merak ettim yaşoforleri geliştirip geliştirip kapıştırıyormuyuz şimdi ahah ayrı bi mevzu oldu
ayrıca şimdi ben evde ps3 u açık bıraksam web uzerinden b spec yarışlarıma devam edebilicekmiyim ? yanlış anlamadım dimi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
gran-turismo.com
adresine girdim şimdi
sağ ustte gt5 my home den normal psn ile giriş yap
herşey dokuluyor çok güzel yapmışalr remote b spec kısmıda çıkıyor karşına eve gider gitmez güncelleme yapıp deniyicem
eğer olursa iş yerinden size yetişme şansım olucak sadece akşamları oyna oyna bolum geçilmiyor ahah![]()
135
├┼┼╕
246R
yalniz sadece kendi aramizda yaris yapabiliyoruz bu yeni ozellik sayesinde . cnk guncellemeyi de yaptim suan pc basindayim ve arkadas listem disinda ki kisilere ulasip herhangi bir yarisa giremiyorum . ayni lobby acar gibi yaris acip kendi aramizda yarisabiliyoruz sanirim .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bnm merak ettigim şuanda enes var gördüğüm b spec sürücüsü online olan onunla yarışa girebiliyorum ama enes o anda başka yarışta ise noluyo ???
3 surucum var 3unude online share yaptim , daha sonra normal ps3 den b spec yarislarina girmek istedim , suruculerim yokmus gibi davrandi ve almadi yarislara . muhtemel sadece o an hangi surucu uygunsa onunla yarisa girebilir . yani ayni anda hem online ps3 hemde pcden iki surucuyu yaristirabiliyoruz sanirim.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
şimdi yanlış anlamadım dimi
mesela sabri b spec takılıyor ben web den onun yarışına rakip olabiliyorum oylemi ?
eve gitmediğimden çozemedim![]()
135
├┼┼╕
246R
yenı versıyonu yukledım ama anlattıgınız konulara fransız kaldım yaaw..
Teşekkürler Sabri saolasın valla yaaa....her turda senı hatırlıcam.....
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)