aslında direk bizim psn adreslerimizi ekle forumda konuda vardı
biz online olunca gt 5 menusunden topluluk kısmından direk bizim açtığımız odaya katılabiliyorsun
en basit online girme şekli bu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
dusuk level ilerlemesini istediginiz suruculeriniz varsa share yapin ben bugun de kasicam![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ana menude kask isareti var , driverlarin listesi , ordan kac tane var ise uzerine gelip share with friends yapinca oluyor . sonrasinda her turlu kasariz![]()
actim 3 essegipeki simdi baska soru benim elemanlari siz nasil goreceksiniz sizin elemanlari ben nasil gorecegim
psn number falan lazim galiba ben biraz arastirayim sunlari
tabi psn den eklemek lazim psnlerin yazdigi bir konu vardi ordan ekleyebilirsiniz herkesi , benimki mustafawrx
elinde yarışlık gallardo ve race car olan var mı ? turnuvayı gectıkten sonra geri göndercem...
bu arada Sabri enzo süpermiş tekrar saolasın...4 e yakın turnuva gectım sayende...
yaw granturısmo sitesinden onlıne giremıyom...bende sürücüleri share yapayım bari...
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Artık yarış geçmek için araba göndermeye gerek yok , ödünç verme sistemi geliştirdiler.
Araç sahibi aracı paylaşıma açıyor, alacak olan kişide profil sekmesinden o kişinin avatarına tıklayıp altta görüyor paylaştığı araçları ödünç al seçeneğiylede kulllanabiliyor istediği şekilde.
Hangi yarışları geçmek istediğini söyle ona göre paylaşıma açayım o araçları.
Dr.Ecu
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)