Mail bi gelsin bende çok doluyum ...
İsteye değil istemeyene gider![]()
![]()
![]()
Tamam tamam arkadaşlar anlıyorum sizi iyice sabırsızlanıyosunuz ama merak etmeyin bi açılsın hepinizin içinden geçicem.![]()
PSN:dohcvtec99
Arkadaş bir remote race yapalım dedik, makina kilitlendi.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Hadi hayırlı olsun.. iki beleş oyun seçiniz...
[code]
1. Aşağıdaki listeden iki PlayStation 3 oyunu:
LittleBigPlanet
InFamous*
WipEout HD/Fury
Ratchet & Clank: Quest for Booty
Dead Nation*
2. PSP account'una (hesap) sahip olanlar ayrıca aşağıdaki listeden iki PSP oyunu indirebilecek:
LittleBigPlanet PSP
ModNation Racers PSP
Pursuit Force
Killzone Liberation
http://tr.playstation.com/welcomeback/?WT.mc_id=EMAIL_121204&DCSext.EmailLink=EMAIL-HTML-link4-tr_TR-121204
[/code]
LittleBigPlanet
InFamous*
WipEout HD/Fury
Ratchet & Clank: Quest for Booty
Dead Nation*
Hangisini önerirsiniz akşam indireyim açıldıysa store![]()
uf bugun remote race yapmayı unuttum tüm günde iş yerinde olucam giren varsa benim şoferlere bi el atsın![]()
ayrıca 2 oyun tavsiyesi alalım bunlar arasından![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Akşama içinden geçmemi , 2-3 boy (TIR) atmamı , yandan eze eze geçerken 2den3e atarken 1-1.5 saniye kadar kesiciye sokmamı isteyenler PSN im imzada war ekleyin.
Makine N/A NSX type-R full gırtlak 1050kg.
Kendine güwenen ferrari we lambo larıda bekliyorum sizede gider![]()
PSN:dohcvtec99
mail geldi bütün oyunlar köpeğin olsun abey diyor sony. ben yine de büyüklük bende kalsın deyip 2 oyun seçeceğim tabi
hangi ikisini indirem ulan daha yeni god of war 3 ve red dead redeption u aldım en başta da gt5 ve pes11 vardı . yani bunların dışında bir oyun önerirseniz sevinirim. hoş liste falan gördüm eğer bu listeden indir müdür derse sinirim bozulur
bu indrilen hediye oyunların bir süresi var bildiğim kadarıyla 1 aymı ne sonra oynayamıcaksınız bilginiz olsun.
buda sadece duyum kesinliğini bilmiyorum,,
TeamPASAOGLU
log out olup tekrar bağlanmayı dene eğer hala o şekildeyse bence ps3 kapanıp açılmış olabilir elektrik vs gidip geldiyse o şekilde kalıyor
oyunların suresi yokta 30 gün icinde indirmemiz gerekiyor yoksa hakkımız gidiyormuş
bu arada oyun listesini inceledim
LittleBigPlanet eğlenceli zaman oldurmelik gibi duruyor
InFamous* kesin indiricem başarılı kurgu
WipEout HD/Fury hiç sarmadı bilimkurgu tarzı
Ratchet & Clank: Quest for Booty psn fiyatı 15dolar hakkımı kullanmaya değmez zaten yorumlara bakılırsa kısa bir oğyun
Dead Nation* buda ekşin dolu bi oyuna benziyor infamous ile bunu indiricem sanırım littlebigplanet i de düşünüyorm o tarz eğlenceli oyunları severim![]()
135
├┼┼╕
246R
Nasıl indiricez oyunları ?
daha denemedim ama büyük ihimalle direk store girip bu oyunları free indirebilicez
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)